valborgs

igår for jag hem till arvid. vi såg på tv och myste hela kvällen. sen så sovde jag där!
imorse gick jag upp kvart i 7(har inte gått upp så tidigt under hela 1an) och duschade, sen gjorde jag mig klar och så tog jag kvart i 8 bussen till skolan. idag har vi haft engelska och då fick vi besök av 3 tjejer som bor i uganda och berättade om det osv, vi fick också lära oss deras dans! sen hade vi MDK, idrott(vilket var jättekul idag!), lunch och sist medieproduktion. jag kom alldeles nyss hem och jag är så andfådd pga att jag sprang från busshållplatsen hem till mig och det är faktiskt ganska långt!
kvällen ska spenderas med några brudar och det blir nog bra! Ta det lugnt ikv! TJING!


torsdag

igår såg jag greys och det var så sorgligt... när lexie började gråta så började nästan jag gråta...
iaf.. idag är det torsdag och det innebär att det är näst sista skoldagen i veckan, det är sovmorgon, och så är det inte så jobbig dag! jag börjar halv 10 med svenska&engelska, lunch och sist matte. sen ska jag ta mig en sväng förbi norrhammar och sen efter det ska jag hem! ikv så ska jag nog vara med arvid också, har inte varit med honom sen i måndags så jag saknar honom lite♥ nu måste jag göra mig klar... fast jag är redan klar... och bussen går inte förrän om typ en halvtimma.. aja TJING!

har inga bilder på denna dator..

dagen i text

imorse klev jag upp samma tid som jag brukar, men vid 8 kom jag på att jag började halv 9 och då var jag ny duschad, så det blev stressigt men jag fick iaf skjuts av min syster! När jag kom till skolan så skrev vi nationella provet i engelska och det gick väl sådär... sen hade vi mpr, lunch, mdk och sen skulle jag egentligen ha matte men jag skulle till ungdoms så jag var tvungen att skippa den lektionen! sen for jag på lilla marie med julia, cissi och alicia, åt en giffel(favoriten!). sen kollade vi runt lite på stan. efter ett tag drog cissi och alicia. då gick jag och julia till subway och åt. sen for jag hem. jag fick även med mig ett jättefint armband för endast 23kr! snart ska jag se greys anatomy och sen ska jag väl sova! sorry för att min blogg är så tråkig just nu, men inspirationen är på 0... sovgott, TJING!

har typ inga bilder på den här datorn så det får bli en gammal..


handledarutbildning

åååååååh guuuuuuuuuuuud...... jag orkar verkligen inte skriva idag.........

iaf. igår. då var det min födelsedag. började halv 10 med prov(&engelska) sen slutade jag. då gick vi runt lite på stan, satt på waynes och snackade. sen gick vi till dallas och åt. och sen tog jag bussen hem. när jag kom hem hann jag bara packa lite saker och sen kom arvid och hämtade mig. vi for hem till karolina där även johan var. vi såg på tv osv. sen vid 10 drog jag och arvid hem till honom och sov.
imorse klev vi upp, gjorde oss klara. sen tog jag kvart i 9 bussen till skolan. hade matte, idrott(hur jävla jobbigt som helst=astma), lunch, mentorstid, medieproduktion. sen stressade jag mig hem, lagade mat, åt, fick skjuts till stan, och där har jag lyssnat på den där jävla övningskörnings-handledarutbildningen i 3timmar och 20minuter, och det är bland det tråkigaste jag gjort i hela mitt liv, måste ha gäspat minst 300ggr.... nu är jag iaf hemma och ska snart se DH och cougar town!!!! SKRIVER SNART IGEN, måste på toa hihi TJING!

jackan

nu har jag också köpt en sån där baseball-jacka, jag provade den och blev fast! sjukt skön och snygg!
min födelsedag har varit riktigt bra! men om min dag berättar jag imorgon för nu ska jag fara hem till min älskling♥ TJING!

använder nog den imorgon!

17 idag!

Godmorgon!! Nu ska jag dra iväg till skolan, helt fläckig... ja ni såg rätt, är fläckig från gårdagens solning, även fast jag inte hade det minsta smink på mig...
har bara 2 lektioner idag så det är skönt! sen ska jag gå ett tag på stan och sen blir det kanske en fika, dallas och sen hem till min älskling♥ kommer nog bli en jättebra födelsedag! fastän det känns som att jag fyllde år i lördags. ha en bra dag, TJING!

HAHA fin bild....

söndag

har heeelt glömt bort bloggen idag! det har ju varit så fint väder!!!!!!
imorse vaknade jag vid 9. sen vid 10 väckte jag älskling. då åt vi frukost medan vi såg luftslottet som sprängdes.  sen gick jag ut och solade lite. då for arvid hem, och sen for jag till karolina. vi låg ute och solade ett tag, sen tog vi en promenad, och sen for vi till stan för att ta ut pengar och sen for vi hem till mig och åt middag, bandspagetti och kyckling, mums! sen såg vi en skräckfilm, den konstigaste skräckfilmen jag sett, jag blev så arg!!!!! orphan hette den... nyss så for karolina hem, och nu ska jag bara ta det lugnt resten av kvällen! TJING!!


Presenterna

Det här har jag fått från mamma&pappa, arvid, mormor, farmor!
- Mina drömskor från nelly!
- Kamera!
- Klocka, fast den var lite stor, så ska förminska bandet och kanske byta själva klockan för den var så bred.
- Skinnjacka!
- 1500kr!







Fick även en skinnjacka från arvids söta föräldrar, men den var lite kort i ärmarna... men tack iaf!

Firande

nu har vi ätit smörgåstårta och kaka, öppnat presenter och ätit middag.

vi brukar alltid ha den här flaggan på bordet vid den som fyller år!







lägger ut bilder senare ikv på vad jag har fått! TJING!

lördag

igår var jag med karolina. vid 10 nångång kom också arvid och johan. sen vid halv 11 drog jag och arvid hem till mig och sov. imorse vaknade jag 8, började småstäda lite, sen väckte jag älskling och så fikade vi. nu sitter vi vid datorn och är lagomt sociala hehe. sen ska vi fortsätta städa, fixa till mig, och vid drygt 3 så kommer min älskade mormor och farmor hit! då blir det smörgåstårta-ätande och presentöppning!!!! jag skriver senare! TJING!

jag älskar dig gubben♥


at karolinas place

jag sitter hemma hos karolina utan henne... fast hon är bara och hämtar johan så hon är nog snart tillbaka. ikv har vi gått till maxi och sen har vi bara myst, lyssnat på musik och pratat! sen så ska jag försöka övertala arvid om att sova hos mig hehe. imorgon så ska vi som sagt fira mig med familj+släkt. vi ska äta smörgåstårta, wiskeykaka, fläskfilé och så ska jag få öppna mina presenter som är det bästa av allt;) hehe! så det kommer nog inte bli så jätte bra uppdatering imorgon men jag ska nog försöka klämma in ett eller två inlägg, ha en bra helg people! TJING!

ser ut som att jag har gult hår....

Önska ett inlägg!

sitter hos karolina och kom på en bra idé!

Jag gör allt ni ber mig om, förutom inlägg om nakenheter... hehe! så önska på nu!

EDIT: allvarligt... så tråkiga ni är, jag vet ju hur många läsare jag har, och 2 st har kommenterat? om ni inte önskar er något så kommer ju min blogg att fortsätta vara tråkig!

Jag blev nöjd!

Jag hatar att håret alltid blir annorlunda på bild.. för det här ger inte rättvisa till färgen.

färgning

idag har det varit skola. började halv 9 med engelska sen mdk, idrott, lunch, och sist mpr. efter skolan for jag på stan och köpte en födelsedagspresent åt mig. sen tog jag bussen hem och när jag kom hem så färgade syster mitt hår(bild sen). snart ska vi väl förhoppningsvis äta och sen ikv så ska jag typ vara med karolina! skriver senare TJING!

vi är så mysiga!

dagens

DAGENS:
Humör: typ lite nere..
Plus: alla saker jag ska få i födelsedagspresent!
Minus: är uttråkad
Låt: ingen särskild idag, för jag har ingen ny musik. samma gamla vanliga.
Önskan: utomlandsresa, eller sommarlov NU!
Saknad: min älskling. skulle kunna göra allt bara för att få mysa med honom just nu..
Händelse: ingen händelserik dag idag...
Ser framemot: Lördag, måndag, sommarlov!
Kläder: just nu? morgonrock♥
Frisyr: halvplatt, och håret åt sidan (dock inte nu)
smink: ögonbrynspenna, mascara, concealer
Planer: läsa lite ur svenskaboken, prata med arvid i telefon, borsta tänderna, tvätta bort sminket, hoppa till sängs och sova!


en bild från i onsdags när vi fotade!


på bild: ida och jag
FOTO:
ida och jag
redigering: jag

ringar

idag har skolan varit helt okej. engelska, svenska och sist matte. sen efter skolan drog jag på stan i typ en timma, jag fick med mig 3 ringar hem! sen jag har kommit hem har jag hunnit äta, se på tv, läsa bloggar osv. ikv ska jag kanske fara och träna men jag vet inte om det är så bra idé för jag har grymt ont i huvudet... kanske tar en promenad ist? vi får väl se. skriver senare TJING!

billiga och snygga!


baby

kunde inte skriva igårkväll för internet funkade inte...
iaf. igår så for jag till arvid direkt efter skolan. vi åt middag, for till maxi och köpte godis, och sen for vi till johan och var med han och karolina. vi såg i taket lyser stjärnorna och sen vid halv 10 for vi hem till arvid och sen vid 10 kom syster och hämtade mig.
idag har jag skola, sen ska jag hem. hehe skriver mer senare för nu måste jag gå till bussen tjing!

igår hade jag och älskling 9 månader♥ love you

Ameli för en hundring /IDA


på bild: jag
FOTO: ida
redigering: jag


på bild: jag
FOTO: ida
redigering: jag

FOTO

nu sitter jag och äter pizza... vi hade faktiskt inge smör eller något att äta så det fick bli såhär! jag har också hunnit locka håret, sminka mig, packa sakerna inför fotograferingen, klätt på mig osv, jag känner mig riktigt snabb!
nu på morgonen har jag medieproduktion och då ska vi fota mig när jag är "liten, söt, och älskar pengar" så jag kommer se lite annorlunda ut idag hehe. men nu ska jag äta klart och sen gå till bussen, vi hörs sen, TJING!


my day

igår efter skolan for jag hem till farmor och var där i nästan 2 timmar. sen tog jag bussen hem till arvid. vi myste, såg på tv och sen så sov jag där. idag har skolan varit lugn, förutom att på idrotten så fick jag världens hårdaste boll i ansiktet och det var inte så skönt... snart ska vi äta och sen ska jag och mamma cykla till maxi och köpa lim hehe. skriver senare TJING!!


hos arvid

är hos arvid, vet inte om jag skriver något mer ikv. hörs senare, TJING!

kedja

var så otroligt uttråkad så jag tog mig en promenad till alhemslekparken(hehe typ 100m) och fotade kedjor. nu sitter jag och ser bones, sen har jag ingenaning om vad jag ska göra. vill iaf äta något(a) skriver nog inget mer ikv, sovgott mina kära läsare♥ TJING!



Gina Tricot

är så uttråkad här hemma.. ensam.. en söndagskväll med ångest om att det är skola imorgon...
aja, gjorde iaf lite tidsfördriv med ett fult collage med fina saker från gina tricot.


nu ska jag fortsätta lyssna på musiken jag fick från karolinas playlist, underbar musik!

världensbästa

jag skulle aldrig kunna tänka mig att leva utan dig, du gör mig så lycklig. förlåt för att vi tjafsar ibland, men du vet att jag älskar dig oavsett vad. du är helt klart det bästa som har hänt mig♥


äckelbild från i somras, här var vi inte ens tsm! sötnos.

grillning

igår for jag till arvid. men vi hann inte vara där länge för sen drog vi till karolina. vi såg på olika klipp på youtube, åt tårta. sen gick vi tillbaka till arvid, sov ett tag, åt fläskfilé med potatisgratäng. sen cyklade vi till johan där också karolina var. vi såg på tv, bakade pinnbröd och sen så grillade vi resten av kvällen, MYS! vi for hem vid 12, borstade tänderna, la oss i sängen och såg "one last kiss". jag tyckte att filmen var bra, förutom slutet. sen vid typ 2-tiden somnade vi. idag har vi bara tagit det lugnt, precis som man ska göra på söndagar...



GRATTIS BABE!

igår var ju jag med julia, cecilia och alicia. vi pratade, såg på tv, film osv. vi var halvt döda hela kvällen så jag for hem före 12. och jag somnade typ direkt jag kom hem. imorse vaknade jag drygt 12 så alltså har jag sovit ca 12 timmar inatt och det var verkligen jätte länge sen jag sov så mkt. nu ska jag göra mig klar och sen dra till älskling!

annars så fyller världensbästa karolina 16 år idag! grattis älskling!♥ jag hoppas att du får en underbar födelsedag=D

shoes+kvällsplaner

jaa jag vet att halva sverige har dom här skorna men dom är så otroligt snygga, enkla och nästan mina drömskor, enda felet är att dom här är nästan lite för höga. fast i och för sig så kan jag ju behöva längden!(HAHA) men jag måste ha dom!!!!!!

just nu gör jag inte så mkt, chillar, men vid 8 ska jag dra till julia och vara med henne, cecilia och alicia! så det ska bli skitkul för det var länge sen sist. vi ska typ se film och bara ta det lugnt ikv, och det känns skönt! vi hörs väl imorgon, ha en trevlig fredagskväll!

FREDAG!

Godmorgon alla! Idag är det soligt, men jag tkr endå att det är kallt...
Aja, igårkväll for jag hem till älskling, vi åt sockerkaka, var social med hans familj och sen vid 11 nångång så gick vi och la oss. Jag sovde tyvärr inte så bra inatt så jag var riktigt trött imorse när jag skulle upp. Idag började jag halv 9 med engelska, nu har jag mediekommunikation(slutar om 10 min), sen har jag idrott, lunch, och sist medieproduktion! Jag har ingenaning om vad jag ska göra ikv eller ihelgen.. men vi får väl se, det blir nog bra endå:) Skriver när jag kommer hem(eller kanske ett inlägg på medieproduktionen)! TJING!

bild från medieproduktionen i onsdags!

design

det har blivit en liten förändring på desingen för att jag var så less på min gamla tråkiga.. men jag har inga nya bilder förutom den på headern så jag måste också fixa nya bilder! men det här får duga än så länge. skriver kanske senare, TJING!!

invigde mina nya tights idag! dock så är dom typ redan trasiga..

moppe

en sak som jag inte riktigt förstår mig på är att en del folk tycker att det är töntigt att köra runt med moppe. vad är det som är så töntigt med det? det är ett jävligt bra sätt att ta sig till och från ställen, billigt, osv. jag tkr också att det är roligt att köra moppe(och läskigt!!!) och om jag hade haft en moppe hade jag fortsatt att köra även nu. det är ju så mkt härligare att få köra till och från ett badställe på sommaren i linne än att måsta svettas på en cykel. det tkr iaf jag.

sån här moppe skulle jag vilja ha isf, skitsnygg ju!

statistik

min statistik har verkligen gått upp och ner eftersom jag har varit så dålig/tråkig på att blogga. men nu ser man ju stor förändring och det betyder ju att jag måste göra något bättre än förut=)


it will be ok

allvarligt, SÅ MÅSTE JAG FÄRGA MITT HÅR NU!!!! kan inte gå ut i orange hår längre.... ska försöka gulla med syster och höra om hon är snäll, söt och rar, och kan färga mitt hår=D hihi(inte alls fjäsk).

annars så har skoldagen varit onödig, hade typ drygt i timmas lektion sen fick vi sluta för dagen. så då satt vi kvar ett tag på skolan sen for jag på stan med karolina och sofie i typ en halvtimma och sen tog jag bussen hem. har nyss tryckt i mig en toblerone(tröstäter..) och sen ikv så ska jag väl vara med arvid.

(min cp-mobil vill tydligen inte dela med sig av bilderna till datorn så...)

looking up

om en kvart ska jag gå till bussen, men jag är redan klar nu så jag tänkte skriva ett litet inlägg!
idag börjar vi halv 10 med svenska&engelska, sen har vi typ ett hål tills sista lektionen som är matte. efter skolan ska jag hem, vänta på att få vara med arvid hehe. aja, vi får helt enkelt se sen hur det blir idag!

tänk att få bada och att det är 30+ ...


middag

nu har jag verkligen ändrat mig, jag tror att min födelsedag kommer bli otroligt bra!
idag hade jag då skola. började 20 i 10 med medieproduktion och där skulle vi fota skräp hehe. sen hade vi mediekommunikation och då gick vi till norran och fick gå runt och kika lite, visa våran genusundersökning osvosv. sen var det att fara tillbaka till skolan för att ha matte. sen slutade vi! då gick jag på stan i en halvtimma och köpte ett till par tights. sen tog jag bussen hem. till middag åt vi fläskfilé, beasås och pommes, mums! ikv ska jag se greys anatomy, och kolla runt lite på kläder på internet tror jag.. vill hitta något fint nu ju när jag kommer få massa pengar i födelsedagspresent=D aja, det blir tyvärr ingen bild för jag sitter på mamas dator. see you soon! TJING!

ni kan också kolla in min och karolinas nya blogg här! dock är designen inge fin, vi ska fixa den till helgen! och så kommer jag fortfarande att ta den här bloggen i första hand.

pizza

jag är så glad för att jag har världens bästa vänner♥ ville bara säga det!

igårkväll kom arvid hit, han åt här, sen såg vi på tv resten av kvällen. han for vid 10, då såg jag cougar town och sen gick jag och la mig.
inatt så drömde jag också världens konstigaste dröm! jag drömde att jag var i något sorts "fängelse" pga att jag hade ritat en bild till en "betydlig" människa. och så lyckades jag rymma och då var det bla arvids pappa(nån sorts vakt) som letade efter mig. dom hade till och med mörkersyn och pistoler(?). aja....
idag har jag skola. ska ta kvart i 9 bussen, fast jag börjar inte förrän 20 i 10. då har jag medieproduktion, lunch, mediekommunikation och sist matte! slutar 20 över 3. nu måste jag göra mig klar, vi hörs senare, TJING!



måste ocksåå bara tillägga en sak... jag har ätit pizza till frukost i måndags, igår och idag.. om jag fortsätter såhär så kommer jag ju att rulla fram...

plans

1. Jag är så förbannat arg just nu pga att jag är så otroligt korkad, glömsk osvosv... jag glömde min favorit halsduk på max, och så glömde jag min hårinpackning som var nästan full på edda... då var det 200kr borta.

2. jag kommer typ inte att göra någonting på min födelsedag.. för vi ska fira mig med familjen+mormor på lördagen innan(jag fyller år på måndagen), och på min födelsedag slutar jag kl 12 och då har ju ingen annan slutat, så åh. för jag vill ju tex fika/göra något med julia&cissi&alicia, sofie&hanna&sofia&filippa, folk från klassen, karolina, arvid osvosv. så om ni folket läser detta så vill ni hitta på något måndag den 26 april? kommentera, smsa eller vad som helst!♥

nu är det middag, skriver säkert inget mer ikv, TJING!♥

8an maybe? jag och karolina

Lumix

idag har jag då haft skola. cyklade faktiskt, men det var blåsigt så det var inte så roligt som jag hade tänkt mig... började ju kvart i 10 med typ 20 min matte, idrott(bad på edda), lunch(max), ingen mentorstid(missade pga bad), medieproduktion! sen när jag slutade så cyklade jag till elgiganten(aron följde för att jag inte hittade, tack!) för att hämta min inlämnade mobil och köpa min födelsedagspresent! nu är jag hemma och ska nog snart äta middag. sen kommer förhoppningsvis arvid hit(träning med bjun) och vi kommer nog bara chilla! skriver senare, TJING!

något riktigt snyggt är en "slarvig fläta"! passar också på halvlångt hår, provade faktiskt idag!

today's

Idag åt vi på MAX till lunch, och när vi väl kommit tillbaka till skolan så märkte jag att min älskade favorit halsduk var borta... så jag bestämde mig för att ringa dit.

Jag- Hej, jag var nyss där och åt och jag glömde min hamburg.. oj! ehm.. min halsduk...
(halva klassen skrattar ihjäl..)


tisdag

godmorgon!
det verkar bli bra väder idag, och därför kände jag för att cykla till skolan idag för första gången i år! skolan börjar kvart i 10 med matte(i typ 20 min, ovärt) och sen ska vi fara till edda och bada på idrotten. efter det blir det att cykla tillbaka till skolan och äta lunch, ha mentorstid och sist ha medieproduktion! vi slutar sent idag, 20 över 3. och då ska jag förhoppningsvis fara till arvid men om han ska träna med bjun idag så går det nog inte. nu ska jag gå, vi hörs senare, TJING!


the surprise(not)

som ni säkert såg på bilden under så har jag tagit bort min rääääls!!!! och det var verkligen på tiden!

FÖRE

EFTER

hade ingen mascara och orkade inte ta kort på mig själv haha, så solglasögonen fick åka på och så blev det tapiga bilder, men det får duga!

håller nu på att se top model 13 och sen blir det att se hollywoodfruarna! sovgott kära läsare så hörs vi imorgon, tjing!

This is my best friend

bara för att göra en sak klar för er. Jag har en pojkvän, som heter Arvid och jag älskar honom riktigt mkt!
Jag och John är bara bästavänner, inget mer, förstår ni det nu? okej bra.

världensbästa john!

shopping

igår for jag till arvid, vi åt middag(2 middagar för mig alltså...) hemmagjorda subwaymackor som var huuur goda som helst!!!!! sen såg vi på tv osv. for hem vid 10.
idag for jag till skolan, hade svenska och engelska. sen slutade jag och då gick jag, eric och ida ner till stan. jag shoppade ett par gula solglasögon, ett par gladiatorsandaler, tights, hårfärg och så bjöd jag karolina på subway! och allt det gick på drygt 600kr... men billigt faktiskt eftersom att jag fick mkt köpt. så nu är det bara en skinnjacka(+mer saker) som jag måste köpa! sen vid 5 tog jag bussen hem.

skorna är storlek 35 och endå är dom lite stora!!!!! hur små fötter har jag egentligen...

väldigt dålig bild men det får duga.

Things to buy

blir så irriterad... jag hade jobbat med en bild på photoshop huuuur länge som helst och så laggade datorn.. hade tänkt göra något kul att visa er, men ist knåpade jag ihop något som jag ska försöka hitta/köpa till veckan.

• Skinnjacka! som är ett måste eftersom att min har försvunnit(?). om du har en och vill sälja, kommentera!
• Lite roligare leggings.
• Gladiatorskor.
• Solglasögon, helst i färgen gul. så snyggt med en färgklick!
har typ 1000kr att shoppa för, men snart fyller jag ju år så!


varning för utväxt + hjälp!

OKEJ, nu behöver jag hjälp med mitt hår hehe! och SNÄLLA kommentera, för jag vet ju att ni är där, och det är inte så jobbigt att skriva en liten kommentar medan jag lägger ner en massa tid på min blogg för att ni ska får läsa. hehe, om ni inte vågar skriva ert namn så är det ju endå okej att skriva anonymt? hihi TACK PÅ FÖRHAND♥

jaa, nu till saken. jag har ju typ orange hår, och så har jag börjat få utväxt. så jag funderar på att först färga det mer askigt och sen närmare sommaren slinga. eller ska jag skippa att färga askigt och slinga redan nu? ge mig också gärna förslag!


utväxten...

och såhär ser det ut. sry för tapig bild.



life is magic

igår så beställde vi kinamat och åt till middag, MUMS!! sen såg vi "wallander vålnaden", riktigt bra! och så satt vi ett tag vi dator. vi gick väl och la oss vid halv 1 typ, somnade direkt! imorse vart vi tvungna att vakna tidigt för arvid, hans pappa, hans farfar och hans kusin skulle fara till åsträsk och köra skoter, så då skjutsade dom hem mig vid typ 9. sen dess har jag suttit vid datorn, frukost, tv och solat lite på altanen! nu ska jag gå tillbaka till altanen och se om det fortfarande är sol så jag kan sola lite till. ikv har jag ingenaning om vad jag ska göra. hörs snart igen! TJING!

saknar mitt mörka(långa) hår... men det kommer tillbaka till hösten!

låt mig få drömma

idag när jag satt och solade på altanen så började jag och min syster prata. jag sa att jag ska flytta från skellefteå när jag flyttar hemifrån och då sa hon att jag inte kommer att göra det eftersom att arvid inte kommer flytta härifrån och då sa jag att jag måste få följa mina drömmar och om arvids drömmar är att stanna här så måste ju han följa sina.

(våran konversation, något ord hit eller dit är kanske fel)

N- jaha vad är dina drömmar då?
A- det du..
N- HAHA du har inga drömmar
A- jo
N- vad är det då?
A- det vill jag hålla för mig själv..
N- (går iväg) HAHA tönt...

då går hon in och skrattar HUR MKT som helst och berättar för mamma om hur "rolig jag är". är det verkligen jag som är tönt när du går och berättar allt för mamma? bara för att jag vill hålla mina drömmar för mig själv. du har endå ingen rätt till att veta vad mina drömmar är när du endå bara skrattar åt mig. ALLA har drömmar, antagligen, N du har också drömmar.
och ja, jag tar det här på bloggen för jag har ingen talan mot dig ibland, och jag ORKAR INTE bråka, helt allvarligt. men jag känner att jag måste få "försvara" mig.


bilder: google.se

at arvids place

oj så dålig jag har blivit på skriva här..
iaf, iförrgår så for jag till karolina. vi bakade kladdkaka och sen gick vi över till arvid och var med han och johan, sen gick vi till karolina igen och såg film. vid 12 tiden vart jag så grymt trött så då gick jag och arvid hem till honom och sov.
igår vaknade vi ganska tidigt, åt frukost, såg prison break, satt vid datorn osv. sen for jag hem och åt tacos, gjorde mig klar och sen blev det att fara till alexander och förfesta. sen vid 9 drog vi till själva festen. vid 12 så mådde en av mina vänner dåligt och ville fara hem så då åkte jag taxi med dom till max och åt en hamburgare, sen kom mamma och hämtade mig och skjutsade mig till arvid. idag har vi spelat kort, ätit frukost&lunch, sen när arvid kommit tillbaka från solbacken så ska vi duscha och sen har jag ingenaning om vad jag/vi ska göra.
sitter på arvids systers dator, så inga bilder. TJING!

today was the day

idag har jag och arvid inte gjort så mkt. han for vid 2, och då for jag och syster för att hälsa på farmor men hon var inte hemma. nu väntar jag på middag, och sen så blir det nog med en kväll med pojkvännen.

3 bilder från i tisdags!



girlpower

igår såg jag mamma och syster "flickan från ovan" den var wierd men endå lite smått bra. sen gjorde jag mig i ordning och for till stackrönnan med filippa och sofia. vi var utelåsta så vi satt i deras bastu i drygt en timma tills hanna kom med nyckeln. sen gick vi in och såg "prom night", och den filmen är typ den bästa skräckfilm jag sett!!!! sen vid 3 gick vi och la oss, men vi somnade inte förrän drygt 4. imorse vaknade vi drygt 11, åt frukost, såg film och sen vid 2-3 tiden for jag hem.
ikv har jag varit med arvid, vi har sett film och tryckt i oss chips, godis, popcorn och läsk! han ska också sova hos mig!!!! vi hörs imorgon people!!! TJING!


yesterday...

igår så kom karolina hit. vi åt middag, såg filmer "american virgin" och "i love you beth cooper" spårade filmer men ilybc var faktiskt endå ganska bra! sen såg vi på det senaste avsnittet av hollywood fruarna, och sen var karolina tvungen att fara hem... så då pratade jag med min älskling i telefon och sen gick jag och la mig i sängen och kollade på en barnfilm tills jag somnade. nu har jag varit vaken i en halvtimme, och ska snart fixa frukost och se ännu en barnfilm! TJING!


bild: google

Påskhelgen!

påskhelgen i åsträsk/sikån har varit riktigt bra! vi har kört skoter hela dagarna, solat, ätit mat osv! vi var ca 25 pers där borta så det var fullt i stugorna, men mysigt.

jag har fått 2 påskpresenter, denna "kåtpiller-asken" från arvid... roligt faktiskt!

och ett påskägg från arvids söta farmor!







snart kommer karolina hit, vi ska nog bara mysa!
och det kommer bli BRA uppdatering i veckan!

ÅSTRÄSK

hello buddies!
det här är nog sista gången jag skriver till förrän på söndag när jag kommit hem från åsträsk!
idag trodde jag att jag hade försovit mig, men när jag väl kom till skolan så såg jag att klockan bara var halv 9 och jag började halv 10... men jag la mig i en soffa och halvsov! sen hade vi engelska och svenska, slutade halv 12 och sen drog jag hem. nu har jag packat lite, och så väntar jag på att arvid ska sluta så att jag kan komma till honom. ikv så ska vi typ se hockeyn med hans kompis men ja, jag vet inte riktigt än. vi får helt enkelt höras på söndag! HA EN BRA HELG!!!!♥


jag och klara! krya på dig vännen=D

RSS 2.0