Dag 27 - Dåliga vanor och laster

Okej. Något som jag är beroende och besatt av är min mobil. Den är med mig överallt! även tuggummi och lipsyl också.


Dag 26 - Mina rädslor

Jag är hur rädd som helst för spindlar, hajar, mörker, skogar, våldtäcktsmän, mördare osvosv. Men det som jag är allra mest rädd för är att förlora någon jag älskar och att bli sårad, få hjärtat krossat.


GOTT NYTT ÅR!

Nu skålar jag förhoppningsvis med mina vänner och har the time of my life!

Dag 25 - En första

Första gången då jag drack alkohol på riktigt var den 6e Juni 2009. Det var faktiskt första gången jag var med Sofia och Filippa. Jag hällde i mig massor med sprit. Efter klockan 10 var allting svart. Vaknade upp kl 6 i min egen säng. Förstod inte vad som hänt eller något, visste bara att jag blivit busted och rädd för hur arg/besviken mamma var. Drack inte ett bra tag efter det. Haha ja, nu vet ni hur min första fylla var...


Dag 24 - Det här får mig att gråta

Jag har väldigt lätt för att gråta. Gråter alltid till sorgliga/bra filmer, serier, låtar, texter osv.

tex detta. (gick inte att bädda in)

Dag 23 - Det här får mig att må bättre

Självklart mina underbara vänner♥ Ni vet vilka ni är!
Och min moder. Kan inte finnas någon bättre.
Tack för allt ni gjort/gör för mig!
Jag älskar er!


Dag 22 - Det här upprör mig

Det finns mycket som upprör mig.
Men något som verkligen upprör mig är otrohet. Hur kan man göra något sådant mot någon man säger att man älskar. Det skär i hjärtat varenda gång jag hör ordet "otrogen"...


i hate this picture


Dag 21 - Min musiksmak

Jag tycker om all sorts musik! bara det finns något som spelas i mina öron.
Kan länka min spotifylista(här) med musik som jag har lyssnat på i höst/vinter. Dock är dom sönderlyssnade och ingenting jag lyssnar på just nu. Nu lyssnar jag mest på alla andras spellistor.

♫ älska musik

Dag 20 - Den här månaden

Det har varit en riktigt bra månad. Har hittat på massa roligheter och varit otroligt lycklig. Jag har så underbara vänner och det känns som att jag har svävat på rosa moln. Visst har jag haft mina ledsna studer också, men dom har varit väldigt få.


Nyårslöften

1. Börja träna. Iaf lite smått. Några promenader och en liten löprunda. Eller kanske köra på stort och börja på friskis och svettis, friskvårds eller liknande.

2. Inget onyttigt på vardagar. Bara på helger, fast helst inte på helger heller.

3. Våga. Släppa taget. Ta risker/chanser.

4. Bli bättre i skolan.

5. Städa rummet en gång i veckan.

6. Spara pengar!

Några saker iaf. Kommer säkert tillkomma fler nyårslöften.

Men något som jag verkligen ser framemot 2011 är min 18-årsdag, körkortet, utomlandsresa/or(förhoppningsvis) och sommaren!


You are a shooting star

Igårkväll var jag med Sofia och Sandra. Vi bakade kladdkaka och såg film. Mycket mysigt!
Idag vaknade jag sent. Åt frukost med världens bästa mamma i ca 2 timmar. Sen har jag färgat hennes hår och plockat ur diskmaskinen, världens bästa dotter också? haha.
Ingen aning vad som händer resten av dagen/kvällen.

Bara jag som saknar våren? Sitta ute och njuta av solen varenda rast.


Come and sing with me

Är hos Sofia som jag har varit hela dagen förutom ett kort besök hemma hos Ida. Kommer nog även vara här hela kvällen. Blir mysigt!


weheartit

Dust in the wind

Igårkväll kom Sofia, Jonas och Kristoffer hit. Vi spelade spel och umgicks lite med min syster som hade fest hemma hos oss. Sen när dom drog tog vi det mest lugnt. Idag kl 2 drog killarna hem. Då for jag och Sofia till stan. Vi käkade på dallas och sen efter att ha suttit där i någon timma drog jag till Arvid.
Nu ska jag gå och se film med min moder.

Fina suddiga bilder från igårkväll. Sofia och Kristoffer(minus hans huvud som bara försvann), Jag och Jonas.

Whatever you like

Gårkvällen spenderade jag med finaste Karolina. Vi var cp som vanligt, men det är kul!
Idag följdes vi också och gick på mellandagsrean. Var så mycket folk att man knappt orkade gå runt och kolla. Köpte iaf ett par sommarskor för 199kr.
Ikväll får jag nog finbesök från Umeå. Det blir trevligt!


Julafton 2010

Vaknade halv 10 på morgonen. Åt frukost, gjorde mig klar och sånt tjaffs. Kaffe och fika. Kalle Anka och hans vänner. Julbord. Tomte-jakt(vi har en tradition att mamma gömmer 2 chokladtomtar någonstans i huset och vi ska leta varsin). Julklappsöppning. Svensson Svensson. Sleepover hos Sofia.
Jag fick pengar, 5000kr. Morgonrock(rosa♥) och mjukiskläder.
Riktigt nöjd över årets julafton! Den bästa hittills.





Dear Santa..

Är sjukt mätt efter all mat jag har ätit idag. Visar bilder och presenterna imorgon för just nu är jag hemma hos Sofia. Spenderar nog min natt här också. Hoppas att ni haft en fin jul, för det har verkligen jag haft!


GOD JUL!

Blev ingen vinst igårkväll. Resten av kvällen snackade jag i telefon och satt vid datorn tills halv 4.
Imorse vaknade av mig själv halv 10, förstår inte hur.. men då duschade jag, åt gröt, gjorde mig klar och sen dess har vi inte gjort så mycket. Nu väntar vi på att kalle anka ska börja!!! Sen ska vi käka middag och senare öppna julklapparna!
Kommer säkert uppdatera mer idag. Ska även försöka ta mycket bilder som jag kan visa senare.
Men iaf, GOD JUL KÄRA VÄNNER♥


Tidsinställt

Sitter nu och spelar bingo med mormor och syster.
Tänkte visa tröjan jag köpte i Umeå. 159kr från Rut m.fl.


gammal goding



Dan före dopparedan

Igårmorse tog jag och Sofia bussen till umeå. Det första vi gjorde när vi kom dit var att fara till rapunzel så Sofia fick köpa sitt efterlängtade löshår. Sen for vi in till stan för att shoppa lite. Jag fick med mig en tröja(kan visa senare). Sen vid 3 tiden tog vi bussen till östra ersboda och umgicks med Jonas och Kristoffer. Vi såg film, spelade kort. Sen drog vi in till stan och fikade på Waynes. Sen tog vi bussen tillbaka till Skellefteå. Hade en riktigt bra dag och kväll i Umeå! Sen följde Sofia med mig hem och sov här.
Nu ligger Sofia och sover i min säng. Så jag är social med mamma och mormor. Tänker även vara social med dom ikväll då det är uppesittarkväll med bingo!
IMORGON ÄR DET JULAFTON!!!!! Dock har jag ingen julkänsla alls.. så det blir väl att se Grinchen och Mysteriet på greveholm hela dagen för att leta efter julkänslan.


Seventeen months

Idag har skolan varit skönt. Hade en lektion i typ en halvtimma, sen slutade vi för dagen. Fast jag var kvar på skolan och såg dundercupen tills typ halv 4. Var mycket trevligt! Sen dess har jag varit med Sofia hela dagen. Ska snart fara till henne och sova där och imorgon drar vi till umeå!!!!!!!
Skönt med lov!

Blir ingen uppdatering imorgon eftersom vi kommer hem på natten.

20 December

Vet inte om jag orkar blogga längre. Känner inte suget alls längre... Kändes bara som en plåga att logga in nu och måsta skriva ett inlägg...

Men jag kan iaf skriva att den här dagen har varit sjukt rolig. Jag har så fantastiska kompisar! 
Det är 4 dagar kvar till julafton.
Ca 2 veckor kvar till nyårs.
JAG TAGGAR!

Livet är för tillfället underbart och jag njuter så mycket jag kan av det!


halloween.

Alla snubbar vill ju vara katt

I fredagskväll var det mys hos Filippa. Vi körde julklappsleken, åt lussebullar, pepparkakor osvosv. Vi klädde även deras gran! Igårkväll for jag hem till Daniel. Vi var 20 pers i hans vardagsrum och såg disneyfilmer och hade tipsrunda/frågesport. Vi såg Aristocats, Herkules och Skönheten och odjuret. Mycket trevligt var det!

Några bilder från i måndags, dagen efter luciavakan..


Orkar inte blogga idag


Dag 17 - Det här hade jag på mig idag

Hatar helkroppsbilder.. men iaf.


Äntligen helg!

Igårkväll for jag till Sofia. Vi såg paradise finalen och hade det allmänt mysigt. Sen sov jag där.
Imorse så missade vi bussen så vi råkade bli lite sena till skolan... Hade engelskaprov, julkort-redovisning och nu har vi just gjort klart vår tidning, det blir nog nice! Man märker verkligen att den här terminen snart är slut. Alla arbeten ska vara klara osvosv. Men det är härligt, bara halva gymnasietiden kvar ju!
Sen efter skolan så går jag med Sofia på stan. Och ikv blir det brudarna.
När jag kommer hem sen så bjuder jag på utmaningarna "Min barndom och Det här hade jag på mig idag".

Haha fin close up Jenny tog på mig idag..

Going to school!

Imorse när jag vaknade mådde jag fortfarande inte bra, så jag sjukanmälde mig. Men nu mår jag bättre så jag far till skolan nu och har en lektion, multimedia.

Jag för ca 3 sekunder sen. Har sovit i flätor därför har jag lockit hår. Har hört att det är bra för håret att sova med fläter, så jag har börjat göra det nu. Och jag har endast användt plattången 2ggr på över en vecka, duktigt Ameli!

Dag 18 - Min favoritfödelsedag

Hur kan man välja den bästa av sina födelsedagar? Det är ju typ samma saker varje gång. Presenter, tårta, släkten, kompisar/pojkvän, gómiddag osvosv.

När jag fyllde 16 år, det var nog en av dom bästa födelsedagarna.
Jag vaknade upp hemma hos min bästavän Karolina. For hem, var social med släkten och öppnade presenter. Sen for jag till Julia där även Cecilia och Alicia var. Dom bjöd mig på tårta osv. Var där tills middag. Sen på kvällen var jag med Karolina, Nils, Arvid, Johan och Emil.




Design

Jag är sjukt less på bloggens utseende. Alla bloggar ser som likadana ut. Men jag vettetusan vad jag ska göra för att förändra det... Måste iaf ta nya bilder och göra en ny design! Blir väl förhoppningsvis i helgen.
Annars kanske det finns någon vänlig själ där ute som kan fixa någon?


Still sick

Jag stannade hemma från skolan idag också. Mådde mycket bättre idag än vad jag gjorde igår, men är fortfarande inte helt 100. Så idag har jag sovit, legat i soffan och lökat, ätit. Kvällen kommer nog se likadan ut, men det är skönt. Imorgon så far jag nog till skolan!

(Jag tar "dag 18 - Min favoritfödelsedag" idag ist. Det är väl roligare att se vad jag har på mig när jag har på mig något annat än min morgonrock?)

Dag 16 - Min första kyss

Den kommer jag ihåg som om det var igår. Inga namn nämns, men vissa kanske förstår vem det är endå.
Jag var riktigt förälskad i denna kille. Vi var hemma hos mig och såg the butterfly effect, och han kysste mig i hallen just innan han skulle fara hem. Eftersom att jag var nervös så tror jag att vår kyss var spänd. Men det var mysigt. Efter det kokade jag av värme och ringde Sofie och berättade allt om det.





Grattis pappa på födelsedagen♥

Idag var jag hemma från skolan. Jag är förkyld.. kan det bero på från igår?
Så idag har jag bara legat och lökat i soffan. Sett 3st filmer, ätit och sovit.
Hoppas att jag är frisk imorgon!
Idag fyller även min pappa år, så jag hoppas på gómiddag.

Jag och Klara.

Dag 15 - Mina drömmar

Jag vill ta studenten med mina kära klasskompisar. Tjäna ihop massa pengar. Fara och resa jorden runt. Flytta söderut eller utomlands. Få ett fast jobb med något som jag vill jobba med. Bli kär. Gifta mig. Skaffa barn. Vara lycklig.


Lucia

Inatt så luciavakade vi. Jag klarade av att vara vaken hela natten wiho! Det var bland dom bästa nätterna i mitt liv haha fyfan så kul vi hade. Skrattat så mycket att jag fick ont i magen.
Idag på skolan så har det inte varit så lätt... Jag har varit trött, snorig, ont i magen, ont i huvudet osv... Sen när jag kom hem efter skolan så sov jag i 3 timmar, SKÖNT!
Ska även snart gå och lägga mig för dagen.
Detta har varit en upplevelse, riktigt kul!

Jag som lucia i 5an. Stor tjej.

Dag 14 - Mitt favoritminne

(Jag skiter i "Dag 13 - Den här veckan" det är ju bara att läsa i min blogg vad jag har gjort)

Det är svårt att välja ett favoritminne. Jag har så fina minnen att det inte går att välja. Men det första jag tänkte på när jag läste det var, en vinterkväll när jag och Arvid hade varit med Karolina och Johan och när vi skulle gå hem så la vi oss ner på marken, mitt i vägen och bara kollade på stjärnorna.


weheartit


Luciavaka

Kom just hem från Sofia. Har varit med henne enda sen halv 3 i fredags hihi, känns konstigt nu att vara själv.
Fredagen var hur trevlig som helst! Först följde jag och Sofia med Filippa till hennes släktingar och firade henne. Sen på kvällen var det ännu mer trevligheter med brudarna! Sen följde Sofia mig hem och sov här.
Igår tog vi det lugnt hela dagen, tills typ kl 10 då gick vi till Ida där även Claudia var. Vi snackade hela kvällen om allt möjligt, riktigt skönt och mysigt! Just före 2 gick jag och Sofia hem till henne och sov där.
Ikväll blir det luciavaka med brudarna!!! Får se hur länge vi orkar hålla oss vakna...

Några bilder från fredagen!







(Igår) Dag 12 - Min bästa vän

Karolina Östlund kommer alltid att vara min bästa vän i mina ögon. Även fast vi glidit ifrån varandra så vet jag att hon alltid finns där för mig och jag kommer alltid att finnas där för henne.
Vi lärde känna varandra när hon gick i 7an och jag gick i 8an. Vi föll för varandra direkt och var helt oskiljbara efter det. Min syster och min moder trodde till och med att vi var lesbiska, så mkt umgicks vi och så tighta var vi. Jag saknar dig, jag saknar oss. Jag kommer alltid att älska dig vännen, du betyder så otroligt mycket för mig♥









På en kort tid så har jag även blivit riktigt tight med Sofia och Filippa. Det är 2 tjejer som har stöttat mig så sjukt mkt det senaste halvåret när jag haft det som svårast. Jag har aldrig tråkigt med dessa brudar och jag kan inte tänka mig att någonsin vara utan dom. Jag älskar er!♥

Dag 11 - Min dag i bilder (och text)

Idag hade vi klättring på idrotten vilket var jättekul! Jag tog mig högst upp, dock skakade jag sjukt mkt när jag kom ner... Sen fick vi skjuts till skolan och hade sista lektionen multimedia. Jag ska heller inte glömma och skriva att vi överraskade Filippa med kladdkaka och ljus. Sen for jag hem, var ensam hemma i typ 3 timmar, dunkade musik och hade disco med mig själv. Sen kom Arvid och joinade mig ett tag. Jag lagade mat till oss osv.
Nu funderar jag på att gå till Sofia och spendera natten där med henne.





Arvid ville så gärna vara med på bild.........

that's my fist that hits you

Grattis till världens finaste Filippa som fyller 16 år idag♥



katy perry - not like the movies

'Cause I know you're out there,
And your, your love came for me.
It's a crazy idea that you were made,
Perfectly for me you'll see.


Dag 10 - Min första kärlek

Jag vet inte riktigt vars jag ska börja. Jag skulle typ kunna skriva en hel bok. Men jag ska försöka göra det kortfattat.

Min första kärlek var Arvid Stenmark.
Vi lärde känna varandra pga att han gick i min bästa kompis klass. Vi började umgås i ett "gäng" väldigt mycket. Jag kände direkt att det var någon gnista mellan oss så vi började som "ta på varandra" och skriva till varandra hela tiden. Vi var båda riktigt blyga och vågade som inte ta första steget. En kväll, den 7 april, pratade vi på msn och då skrev jag till honom att han skulle komma till mig. Han kom, vi låg i min säng och snackade om allt möjligt hela kvällen. Jag kommer till och med ihåg vilka kläder vi hade på oss. Jag hade mina håliga jeansleggings och han hade sin gråa adidas hooddie. Den kvällen var första gången vi kysstes.
Efter att vi varit "på g" ett tag så kände jag att det inte riktigt kändes rätt, och då berättade jag det för honom. Det gick dagar utan att vi träffades och jag kände mig tom. Det var något som saknades. Jag hade tur. Han hade inte glömt mig, utan jag fick ett sms från honom där han berättade hur mycket han älskade mig. Då föll jag verkligen för honom. Efter det var vi som tillsammans, vi visade det bara inte öppet förrän den 21 juli, då det blev vi.
Han var busig, omtänksam, snäll, mysig, kärleksfull, underbar. Han var fantastisk. Jag hade tur som fick en sådan kille som honom. Vi hade ett helt otroligt år tillsammans, med mycket kärlek. Dock slutade vår relation ganska tragisk.. alla gör vi misstag.
Kan inte förstå att om 19 dagar var det ett halvår sedan vi gjorde slut.
Han kommer alltid att ha en speciell plats i mitt hjärta.


En bild på Arvid, dagen efter att vi blev tsm.

Första puss-bilden på oss.

Arvid hatade att vara med på bild, så mamma vart tvungen att smygfota honom.

En vanlig dag på sommarlovet, vi hade legat ute och solat på hans gård. Sen gick han in för att äta lunch innan han skulle på träning och då kände jag för att pussa på honom.

En dag ute i Arvids stuga. Karolina och Johan var också med!

En kväll när vi for och bowlade med Karolina och Johan.



Dag 09 - Platser jag besökt

I mitt liv har jag besökt Dominikanska Republiken(Santo Domingo och någon by/stad), Thailand(Phuket), Turkiet(Alanya), Grekland(Parga) och Polen(Krakow, Auschwitz och Birkenau). Har även varit i Finland, Norge, Danmark och Estland, men jag tkr inte riktigt att det räknas... hehe.

Mina favoritställen av dessa var nog Grekland och Polen. Mest pga att jag var ganska liten på dom andra platserna så jag kommer inte ihåg så mycket. Grekland gillas pga sol, bad och för att det var så mysigt. Polen gillas pga deras annorlunda miljö(kolla bilder nedan) och att det var så otroligt intressant på Auschwitz och Birkenau.

Har har jag några bilder från Polen.








Tisdag

Idag har skolan gått bra. Hade läxförhör, hål en timma, GKO och sedan slutade jag! MEN... som vanligt så stannar jag ju alltid kvar på skolan på tisdagar. Sen gick jag på stan med Arvid ett tag tills han skulle till doktorn. Köpte 2 linnen och en akut-mössa. Jag har ingen mössa och det börjar ju bli så kallt nu.. blev en helsvart för 40kr. Dock lite förstor till min miniskalle


ååh så länge sen... ♥


Dag 08 - Min favoritplats

Helt klart, min säng. hehe.. annars utomlands såklart!

Bild från i somras när jag hade det riktigt stökigt...

You are not the one for me

Igårkväll for jag till Sofia. Vi snackade en massa, lyssnade på musik, åt mat, såg "letters to juliet" riktigt bra film! Sen så sov jag där.
Imorse gick vi upp 10 över 7. Sedan fick vi skjuts till skolan. Det var fan sjukt härligt att sova med en kompis på vardag. Vi somnade endå i bra tid och det var mycket roligare nu på morgonen att fixa oss tsm.
Idag har jag haft samhälls och nu sitter jag på svenskan.


1an vafan..

Utmaningen

Min syster hittade en annan lista som jag tyckte var bättre. Så nu kör jag vidare med denna. Fast jag fortsätter från dag 08.

Dag 01 – Om mig
Dag 02 – En sak ni inte vet om mig
Dag 03 – Mina föräldrar
Dag 04 – Det här åt jag i dag
Dag 05 – Vad är kärlek?
Dag 06 – Mina syskon
Dag 07 – I min handväska
Dag 08 – Min favoritplats
Dag 09 – Platser jag besökt
Dag 10 – Min första kärlek
Dag 11 – Min dag i bilder
Dag 12 – Min bästa vän
Dag 13 – Den här veckan
Dag 14 – Mitt favoritminne
Dag 15 – Mina drömmar
Dag 16 – Min första kyss
Dag 17 – Dethär hade jag på mig i dag
Dag 18 – Min favoritfödelsedag
Dag 19 – Min barndom
Dag 20 – Den här månaden
Dag 21 – Min musiksmak
Dag 22 – Det här upprör mig
Dag 23 – Det här får mig att må bättre
Dag 24 – Det här får mig att gråta
Dag 25 – En första
Dag 26 – Mina rädslor
Dag 27 – Dåliga vanor och laster
Dag 28 – Det här saknar jag
Dag 29 – Mitt hem
Dag 30 – Om det här vore min sista dag

Dag 07 - I min handväska

(orkade inte fixa till bilderna osv i photoshop, paint is the shit)

väska från HM 199kr

Det här är sakerna jag ALLTID har i min handväska. Det tillkommer ju saker vissa dagar.

1. Necessär. I den har jag mitt smink, medicin, nagelfil osv.
2. Hudkräm. Riktigt fet en. Man blir riktigt glansig hehe.
3. Lipsyl. Den bästa jag någonsin användt, rekomenderas!
4. Tuggummi. Brukar oftast ha Extra med melonsmak, har blivit min favorit.
5. Borste. Kan borsta håret 1000ggr om dagen.
6. Headset. Musik är mitt liv. Alltså är detta ett måste.

(Igår) Dag 06 - Mina syskon

Mitt enda syskon är min storasyster Nina. Hon är 19 år. Tog studenten i somras. Just nu är hon arbetslös och bor hemma. Men förhoppningsvis får hon snart jobb och flyttar hemifrån igen. Vi har fått många kommentarer om att vi är lika varandra. Dock så tycker ingen av oss att vi är särskilt lika. Hon har långt brunt hår, blåa ögon, fina raka tänder utan att ha haft tandställning(jag är avis). Hon tycker om att vara med sina vänner, skaka rumpa(mammas ord för att festa), resa osv.
När vi var småbarn var vi riktigt bra vänner. Nu när vi blivit äldre så har vi inte alltid varit sams, men det är väl så det är att vara syskon. Vi är gjorda av samma kött och blod, och jag kommer alltid att finnas där för henne.










Nu och föralltid

Igår for jag till Sofia. Vi såg Shrek 4 och det var den bästa av alla Shrek-filmer! Den var rolig, sorglig och bra, rekomenderas verkligen!!! Sen åt vi middag. Vid 8 drog vi oss vidare till Sandra. Vi var 11 brudar, vi snackade, käkade godis och chips och bara hade det allmänt mysigt. Sen följde Sofia mig hem och sov här.
Vi vaknade kl 1, åt frukost, lökade i soffan osv. Hon for nyss.. nu är jag all alone.. hehe. Snart ska jag städa och så ska jag försöka övertala mamma om att få sova hos Sofia inatt.

ida, jag och Sofia(hehe vem smsar du med då;)) från halloween.

Julmys

Gårkvällen vart riktigt lyckad! Vi bakade knäck, drack glögg och julmust, åt pepparkakor, såg A christmas carol, pratade massor och sen avslutade vi kvällen på frasses. Saknar dessa brudar hur mycket som helst.
Ikväll blir det tjejkväll hos Sandra. Mer om det imorgon!


När vi kalasade för Alicia i Maj.

Dag 05 - Vad är kärlek?

Vad är kärlek? - Jag tror knappt att någon människa riktigt kan ge ett bra svar på det.
Kärlek är flera starka känslor. Känslor som man inte riktigt kan förklara och förstå sig på.
Kärlek kan vara vacker, underbar, fantastisk. Men kärlek kan även vara hemsk, brutal, ledsen.
Kärlek ger en fjärilar i magen. Kärlek är ett knivhugg i hjärtat. Kärlek ger en ett leende. Kärlek ger en tårar. Kärlek gör en varm. Kärlek gör en tom.

Jag har varit med om denna underbara kärlek. Jag har även varit med om smärtan av denna kärlek. Man undrade om kärleken verkligen var värd all den smärta? Ja. Kärlek är underbart. Kärlek är allt. Jag skulle aldrig vilja leva utan kärlek.


weheartit

Hihi made this for a few seconds ago


In loving memory

Godmorgon!
Medan jag väntar på att min skjuts ska komma och hämta mig så kan jag skriva ett litet inlägg.
Idag har jag endast 3 lektioner, engelska, multimedia och GKO sen har jag helg! skönt.
Ikväll ska jag vara med Julia, Cecilia och Alicia. Julmys är planerat.

Jag saknar alla våra mysiga sommarkvällar.

All I want for christmas is...

Önskelista till julafton!

- Ny dator! Helst en Macbook Pro.
(kommer aldrig att få... fattig familj)
- Pengar.

Ingen lång önskelista. Men dock dyr.


Dag 04 - Det här åt jag idag

Kul att jag kom ihåg att fota något som jag ätit idag...

Frukost:
En tallrik makaroner med ketchup och ett glas mjölk.

Lunch:
Skolmat. Äcklig fisk med potatis och 2 glas vatten.

Middag:
Tortellini.

och nu sitter jag och mumsar på min godaste kladdkaka♥

partybild från halloween.

Dag 02 - En sak ni inte vet om mig

Visste inte riktigt vad jag skulle skriva. Så jag hoppade över denna.

Men dom flesta vet nog kanske inte vilket fan jag är av eminem. Hans musik är grym!

Love truley does blind you

Igårkväll var jag med Sofia, Filippa och Sandra. Vi bakade kladdkaka, pratade, såg greys och hade det bara mysigt!
Idag har jag haft skola. Dagen har varit trevlig!
Ingenaning vad som händer ikväll. Blir nog en lugn hemmakväll, och det behövs!


Dag 3 - Mina föräldrar

Mina föräldrar är världens bästa. Säger det nog inte så ofta som jag borde göra, men jag älskar dom med hela mitt hjärta och jag uppskattar dom för allt dom har gjort och för allt dom gör för mig. Det finns så mycket som jag skulle kunna skriva om dom. Men det räcker inte ord till. Det går inte att beskriva.

Mina föräldrar heter Helen och Göran. Min far är 11 och ett halvt år äldre än min mor. Men ålder har ingen betydelse när man älskar varandra. Och det kan jag verkligen se på dom. Dom är fortfarande kära, efter 22 år tillsammas, så ser man deras kärlek när dom är med varandra och ifrån varandra. Deras romantiska historia började på Psykklinken. Där dom träffades via jobbet, och föll för varandra. Dom gifte sig och gav varandra löften, att dom skulle vara tillsammans tills döden skiljer dom åt.





(förstod inte riktigt hur jag skulle skriva detta. men det här får duga.)

Första december

Igårkväll kom Arvid till mig. Vi åt hamburgare, pratade, såg tv och bara tog det lugnt!
Nu sitter jag på dagens sista lektion, svenska. Slutar om 40 min, skönt!
Dagen idag har varit riktigt rolig och skön. Började med engelska utan lärare, hål i 2 timmar, och nu på svenskan sitter vi vid datorn.
Ikväll ska jag vara med Sofia, Filippa och Sandra. Får se vad vi hittar på, men med dom brudarna har man aldrig tråkigt så det blir kul hursomhelst!


RSS 2.0