föralltid i mitt hjärta

Eclipse var så jäkla bra! kom hem typ vid halv 3, gick och la mig direkt!
imorse ringde klockan 10 i 7 och det kändes jäkligt tungt. men jobbet idag har faktiskt gått riktigt bra! på morgonen fick vi gå långpromenader och sätta upp affischer sen spelade vi kort i typ 2 timmar osv.
ikv så ska jag typ vara med sofia och filippa.

och angående arvid så känns det faktiskt mycket bättre. blir bättre för varje dag som går. men jag saknar min vän. bästa vän. vi brukade prata med varandra hela tiden, varje dag. jag kunde prata med honom om allt. och så var vi med varandra riktigt ofta. jag saknar honom. och jag vill verkligen vara hans vän. mer än allt annat.


insane


IIIIIIKVVVV!!!! JAG LÄNGTAR!!!


känns skönt att få fara ut(speciellt från huset) och göra något kul! dock är jag orolig att jag kommer dö pga bellas&edwards kärlek... men får hoppas att det går bra.
förlåt att jag är så emo i bloggen just nu. men om ni inte klarar av det så borde ni sluta läsa. för jag kommer vara ledsen ett bra tag nu och jag kommer att skriva ut det här i bloggen för att bli av med allt jobbigt som hänger över mig. livet suger, hörs sen!

en del jobbiga saker

det är jobbigt när alla säger att allting kommer att ordna sig, för just nu känns det verkligen inte så.
det är jobbigt att inte få prata med honom hela tiden som vi har gjort nu i 11 månader.
det är jobbigt för jag saknar min pojkvän och min bästa vän.
det är jobbigt att veta att han inte känner samma sak.
det är jobbigt att förlora hans familj också.
det är jobbigt att gå runt med en klump i magen hela dagarna.
det är jobbigt att äta.
det är jobbigt att inte kunna sova.
det är jobbigt att allting påminner om honom.
osvosvosvosv...

Eclipse

hej igen! visst hade jag en lång blogg-paus?
idag på jobbet så fick jag och linda ta oss en promenad till campingen och sätta upp affischer. det var riktigt trevligt för vi pratade om allt möjligt. och hon har stöttat mig riktigt mycket nu när jag och arvid har gjort slut fastän vi bara har känt varandra i snart 2 veckor. linda är en mycket fin tjej! sen gick vi tillbaka och så fick vi kunder idag! 10st barn, så det var ju kul! vi slutade kl 3 och nu ska jag bli trött för att sedan få kunna sova hela kvällen. jag ska fara och se eclipse ikv kl 12, så för att inte vara död imorgon på jobbet behöver jag sova lite.

bion med dessa brudar ikv!!!

blogg paus

livet känns förjävligt. jag kommer tillbaka när jag mår bättre.

det gör så ont

idag har jobbet gått tungt. sprang in på toan och grät varannan minut. mina jobbarkompisar måste ha trott att jag hade diarée... slutade med att jag tvättade bort mitt jäkla smink. annars så satt vi vid datorn, pantade burkar, städade lite, osv. det gör så ont att låtsas som att allt är bra, medan hjärtat gör så otroligt ont.
ikv så ska jag typ vara med lite folk. dock känner jag mig inte så taggad.. men jag måste ut.

jag kommer aldrig att sluta älska dig. du är det bästa som har hänt mig.

broken hearted girl

Jag kan inte förstå hur jag kan ha tagit ett så fel beslut. jag älskar honom mer än något annat. det kanske krävdes att förlora honom först för att verkligen inse hur mycket han betyder för mig. vi är menade att vara tillsammans, och jag kan inte leva utan honom.
förlåt, förlåt, förlåt.. jag älskar dig. med hela mitt hjärta.

arvid

Tack för 11 underbara månader. Jag hoppas att vi hittar tillbaka till varandra.

jag älskar dig♥


gårkvällen

igårkväll var vi ca 20 pers som var hemma hos daniel och såg på disneyfilmer. vi hann bara se lejonkungen, aladdin och mulan. men visst ska vi ta resten en annan gång;)?
idag skulle jag egentligen till arvids stuga men det är blåsigt, molnigt så det blev inget av.

för någon vecka sedan. foto: maja

Disney

nu tar jag cykeln och drar till maxi. sedan bär det åt till daniel där vi ska ha disney-maraton!!!


Kalas-kul

gårkvällen var riktigt rolig! vi grillade och hade det trevligt hemma hos marcus. sen gick vi till alhemsskolan och spelade kubb och brännboll. sen for vi tillbaka och avslutade kvällen hos marcus. när klockan var drygt 3 så kände jag att det var dags att fara hem.

några bilder från igår. foton: maja




lägger kanske in fler sen.


bad

glömde säga att jag också tog mitt första dopp för iår idag!!!!!!

Midsommar

igårkväll for jag och arvid till hans stuga och hade det mysigt! idag har vi legat ute och solat, kört/åkt vattenskoter(så jävla kul!!!!) osv. for hem typ halv 2. nu ska familjen äta grillat till lunch. och sen ikv blir det att grilla igen med trevliga människor! jag skriver senare TJING!

nu - mat

hallå!
igårkväll tog jag det lugnt. imorse blev det att vakna tidigt och fara till jobbet. vi hade inte så mycket att göra idag heller men jag är endå hur trött och sliten som helst.. förstår inte hur...
ikv så ska jag förhoppningsvis vara med arvid.
imorgon är jag ledig från jobbet pga att det är midsommar. så det känns otroligt skönt!


har inga nya bilder.

sliten

även fast vi inte gör så mycket på jobbet så är jag heeelt slut. det är sjukt. jag har bara tänkt ligga i soffan och dega ikv.
imorgon är det sista dagen på jobbet för den här veckan så det känns skönt. sen på kvällen så ska jag och arvid förhoppningsvis till hans stuga.

justja, igår var jag också med hanna, sofia och filippa. vi for på ica och köpte fika sen gick vi ner till älven. sen for vi ut och cyklade 4 st på en tandemcykel. faktiskt kul.



film från balen 210

daniels jobb med megafonen.nu. den blev så jäkla bra daniel!


bildlöst inlägg

idag har jag jobbat. vi fick städa, plocka in alla godsaker i förrådet/kylskåpet, rita och måla.
ikv ska jag typ vara med sofia, filippa och hanna. vi ska förhoppningsvis ha picknick och sen spela kubb.
är trött, och orkar inte blogga. TJING!

news

här är mina nya örhängen. typ "basörhängen" 29kr st.



11 månader today!

Hellu!! har inte orkat blogga sen jag kom hem...
imorse kl 9 så for jag på en ferieintroduktion(?) och sedan gick jag på stan ett tag med sofia, jag fick med mig 2 par örhängen hem, 29kr st. sen kl 1 började jag jobba. vi gick igenom alla grejer som fanns där och så fick vi lite information osv.
ikv ska jag förhoppningsvis vara med arvid. för det var ju faktiskt exakt 11 månader sedan idag vi blev tsm♥
imorgon börjar jag kl 8 och slutar kl 4. hörs då!


sofia och filippa!

idag vid kl 2 så for jag och sofia hem till filippa. vi har snackat mest hela dagen och käkat! vid halv 8 nångång kom pappa och hämtade oss. 
jag tycker att ni borde klicka er in på sofias blogg och läsa om hennes inlägg om tonåren. för jag kan inte mer än att hålla med henne.

jag är fortfarande inte på humör på att blogga, men ändå så kan jag inte slita mig från att göra det?? blivit en vana kanske...


this summer

Det är mycket att se fram emot nu i sommar.
imorgon börjar jag jobba. jobbar 3 veckor på teknobalder. lön på drygt 5000? (lite lite dock)
midsommar firas med mycket trevligt folk, det lär bli awesome!!!
alla festivaler. stadsfesten(ska dock inte gå in på området för att det var så dåliga artister i år), trästocksfestivalen, PDOL(förhoppningsvis alla dagar) och kanske luleåkalaset(lördagen). kommer då att bränna över 1000kr på det, men det är det värt!
stugan. träffa släkten och själva atmosfären där är underbar!
kanske en tripp till sthlm för att umgås med min kära, saknade tremening frida!
och alla andra soliga dagar och trevliga och fartfyllda kvällar!!!!!
m.m

känns som att jag har för höga förhoppningar på den här sommaren... hoppas iaf att den lever upp till mina förväntningar!

Vädret suger

jag är på så himla dåligt humör, jag är less på allt. och innan nästa vecka så ska jag bestämma mig om jag ska sluta blogga eller inte.

igår hade vi det så otroligt mysigt i arvids stuga, jag älskar att vara där!!! vi gjorde inget speciellt men det var endå underbart.

du är världens finaste.

lördag

igårkväll for jag till amanda där några brudar var. vi snackade, lyssnade på musik osv. och så började vi planera lite till midsommar, och det lär nog bli awesome!
idag ska jag vara med arvid, vi ska kanske fara till hans stuga, annars vet jag inte riktigt hur det blir. jag har ingen lust eller ork att blogga så det här får räcka för tillfället! TJING!

älskar dig.


nya skor!

Nu har jag fått mina nya skor!!! 11cm kilklack, tygskor från monki!!! dom kommer nog användas flitigt i sommar. dock är snörerna lite irriterande;)

dessa bilder får duga, fick inga bättre.

Norrhammar avslutning

igår for jag och sofie hem till hanna. vi bakade kladdkaka och pratade. sen fick vi skjuts till sofie av hannas syster kompis. när vi kom till sofie så såg vi "the human centipede" och den var riktigt äcklig.
imorse vaknade jag och sofie kl 11. fixade oss och sen så åkte vi raggarbil till kyrkan och såg på våra kompisars skolavslutning.

min fina vän karolina♥







älskling♥



grönt är skönt

jag brukar bara använda rosa, rött, svart eller fransk manikyr, så det var roligt att prova på något nytt! och jag tycker faktiskt att färgen var riktigt fin, ganska knallig. dock så skulle jag vilja ha den lite mörkare. aja nog om nagellack!

ikv så ska jag ju vara med sofie, vi ska typ också sova tsm! för imorgon så ska vi följas till norrhammars skolavslutning. så det blir nog ingen mer uppdatering förrän imorgon vid middagstid.

hemmagjord pizza+naglar

våra pizzor blev otroligt goda!
just nu håller jag på att fixa till naglarna, fila, ta bort gammalt nagellack och sen lägga på nytt. jag visar färgen sen, lite different.


PIZZA

igårkväll var jag som sagt med arvid. vi såg "prince of persia" med hans familj. den var riktigt dålig, kändes verkligen som en b-film.. så jag och arvid gick och la oss ist, fast jag såg lite sex and the city också!
imorse fick jag vakna tidigt, for hem, följde mamma och handla. och nu håller vi på att baka hemmagjorda pizzor!!
ikv ska jag vara med sofie, ingenaning vad vi ska göra, men det blir nog jättekul!


jag, sofie och hanna! från en awesome kväll i somras!


hos arvid

igår följde jag med arvid hem. vi såg wallander-indrivaren och den var riktigt bra! sen gick vi och la oss.
imorse for jag hem ganska tidigt, åt frukost, åt lunch, for till stan en snabbis för att hjälpa klaris.
ikv har jag sett the blind side med mamma och arvid, och den var skitbra!!!!!
och just nu så sitter jag hemma hos arvid och väntar på att greys anatomy ska börja!!! det är ju förfan säsongsavslutning ikv! sen så sover jag här. jag skriver mer imorgon, sovgott TJING!


music is my drog

jag är tvungen att kopiera idas ord. hon fick fram det så bra.


"Har ni någonsin upplevt den där känslan man får när man lyssnar på en låt och alla minnen och alla känslor bara öser ner över en själv?



Och så fort låten börjar spelas så kommer allt ikapp en.
Man börjar tänka.
På allt.
På alla."

HUR?

Det här är bara ett exempel.
jag har kollat på bikbok's och monki's hemsida, och jag har ingen aning om hur man klickar hem plagg, asså hur man her dom i "kassan". vet ni hur man gör? förklara gärna♥


jag er en liten motorcykel

ojojoj igår hade jag många besökare, inte gjorde jag något speciellt då inte.

iaf. igårkväll for jag hem till amanda och såg "nyckeln till friheten" tsm med ca 15 pers. det måste ju vara en av dom bästa filmerna som gjorts. när jag kom hem så såg jag "love in manhattan/griffin and phoenix" (den heter 2 saker) och den filmen är också helt otroligt bra! somnade typ drygt 3.
imorse skulle mamma ringa och väcka mig kl 10, men jag vaknade vid 1 och såg att jag hade 24 obesvarade samtal.. hehe mamma måste ha varit orolig över att jag inte har svarat. sen åt jag frukost och såg "den bästa sommaren".
ikväll så ska jag och pappa förhoppningsvis ut och övningsköra, och sen ska jag vara med arvid.

enda bilden jag inte har lagt upp här. min mosters sambos motorcykel.

kvällen

ikv ska jag och några i klassen chilla med film hemma hos amanda. det blir nog awesome!

bilder från amandas dator. från leos lekland när vi skålade med pommac.


Jag hatar människor som ljuger och sprider falska rykten...

.


tråkigt med regn..

Godmorgon!
idag vaknade jag 20 i 1. sen dess har jag ätit frukost, läst bloggar osv. jag ska snart gå och duscha för mitt hår är fetare än smör.

jag har har blivit förälskad i kilklackar. dock hittar jag inga fina som finns i lager i min strl..

Skor, skor, skor

har kollat runt på massa internet sidor på skor. jag är helt galen i skor, jag vill köpa hur många som helst. dock har jag inte pengarna till att göra det. men jag ska kanske beställa hem ett eller två par skor imorgon hehe. vi får helt enkelt se hur jag gör! jag såg iaf att det kommit in nya färger på "nelly-klackarna". jag tkr att dom vita med svart klack var riktigt häftiga.


armband

Tjena!
nu ikv har jag varit och övningskört för första gången i hela mitt liv!!! det gick faktiskt jättebra, fick bara 2 motorstopp hehe.
jag har ingenaning om vad jag ska göra resten av kvällen.. typ se tv och äta fettismat.

fick det här fina armbandet av farmor i fredags!

tjejkvällen!

HEJ!
igår på dagen så for ju jag på bröllop! och dom var jättefina, och hela stämningen var så romantisk! sen for jag och tilda ett tag på stan och jag fick hem 2 grejer, byxdress(rea!!!) och cykelbyxor.

på kvällen for jag till ursviken för att vara med linnea, sofie, sofia och filippa. vi grillade, badade badtunna, spelade kubb med linneas bror och hans kompisar (vi vann 2 av 3 ggr!!). och sen när killarna badade så snodde vi deras kläder och busade lite. vi somnade i linneas husvagn drygt 5 inatt och vaknade drygt 12. helt klart den bästa tjejkvällen vi haft! så otroligt jäkla kul vi hade.










bilder: filippa

lördag

gårkvällen var awesome! först var vi hemma hos amanda och åt mat och hade kul. sen drog vi ut till stan och träffade folk. for hem typ drygt 2.
idag ska jag fara på bröllop, så det ska bli riktigt kul!
ikv ska jag vara med några brudar, vi ska typ äta mat och bada badtunna osv, det blir nog också awesome!

jag, jenny och ida från i onsdags på leos! bild: maja


klicka HÄR för att se mina gamla lagkamraters(stingrays) tävling som dom hade förra helgen! ni var verkligen hur bra som helst! duktigt flickor!!!!!

världens bästa klass!

Imorse vaknade jag kl 6 och kunde inte somna om. sedan lockade jag systers hår, gjorde mig klar osv. sedan kom "släkten", vi åt paj. och sen for vi och såg på när nina tog studenten.

ikv ska jag vara med folk från klassen. det blir nog en massa trevligheter! bjussar på bilder från skolavslutningen.

















bilder: jennifer

Syster,

GRATTIS TILL STUDENTEN!


STORstädat

Jag har bestämt mig för vad jag ska ha på mig imorgon, känns skönt! dock är inte kläderna så passande till varandra hehe. sen så har jag också storstädat mitt rum!!! och det känns ännu skönare! kan ge er före och efter bilder sen...
snart så kommer nog arvid och hämtar upp mig och så far vi hem till honom. men jag måste hem tidigt ikv för jag måste sova pga att jag ska upp halv 8 imorgon för att fixa ninas hår. skriver senare ikv eller imorgon TJING!

en bild från igårkväll! jenny var så söt som hund!

bild: klara


student

en fundering. vad ska jag ha på mig på min systers student? alltid dessa kläd-problem.. funderar på min oranga klänning som jag hade på skolavslutningen i 9an, men är den kanske lite för fin? för jag har inga andra fina/sommriga kläder... problem.. problem...


yesterday!

från anonym: vars har du köpt den klänningen?! :)
svar: Gina tricot, för typ 199kr:)

igår for vi i klassen till leo's lekland. vi lekte runt, körde mörker gurragömma(?) osvosv. vi blev hur svettiga som helst haha! men gud så roligt vi hade!!!! tack mp1 för att ni är så otroligt bäst, och tack för att ni gjorde gårkvällen helt awesome!! sen for vi ut ett tag och träffade folk. jag träffade mest på "gamla" vänner så det var jättekul! vid 1 drog jag hem för att mamma ville hämta mig då och jag frös så.

nu ska jag äta frukost. lägger ut bilder från igår när jag fått dom av jennifer. här är iaf några bilder som jag tog igår!




NYTT

när vi gick på stan idag så hittade jag ett fint halsband! dock är den finare på, än på bilden.

SOMMARLOOOV!!!!

och det känns otroligt skönt!!!!!!!! vi samlades i aulan, var där i typ en timma. sen drog några ur klassen ner till älven och fikade fika som vi hade köpt på ica. sen gick vi bara runt i stan ett tag. kom alldeles nyss hem, och har även fått veta mitt mpr-betyg och jag blev nästan lite besviken. menmen.. ikv ska vi vara på leos! vi ska även vara utklädda till något som börjar på "H" och jag har ingenaning om vad jag ska klä ut mig till..

jag orkade heller inte dra med min system så jag lägger ut bilder när jag har fått dom av jennifer!

Skolavslutning!

Nu drar jag till skolan och får sommarlov! skriver senare!


dålig bild, men ni får bättre sen!

drar till balen!

bestlutsångest.. vad blir det.. dock har jag inte på mig kavajen nu!


nu ska jag möta upp några kompisar och fara och kolla på balen! hörs senare, TJING!

Balen idag!

2 kommentarer av ca 100 personer???? nog kan ni bättre. ska typ sluta blogga... och ja, jag bloggar för min skull, men när jag ber er om hjälp så kan ni väl hjälpa mig? jag låter ju er läsa min blogg och ta en del av mitt liv? men tack för kommentarerna iaf♥



det verkar som att jag ska ta volangklänningen! men jag är fortfarande osäker gällande skorna... och om det är varmt, blir det inte lite för varmt med kavaj då? äh, kavaj blir bra! det är ju bara att ta av sig den om det blir för varmt.

idag är jag ledig från skolan!!!! vaknade kl 12, gick ut och solade ett litet tag men nu äter jag frukost. sen idag ska jag duscha och fara och se på alla när dom ska till balen!!!

imorgon är det skolavslutning och det känns väldigt skönt, men min klass är underbar och jag kommer sakna varenda en av er!♥

Älskade morgonrock

Just nu sitter jag nere i "källaren" och ser film med min bubbe. ikv/inatt så ska jag försöka få mamma att se CSI/criminal minds/L&O osv maraton med mig hihi. vi hade det ju förra veckan också!

imorgon är jag ledig och det känns ju självklart underbart! dock så har jag bara avslutningsdagen & kvällen kvar med min klass... eftersom att alla kommer typ att jobba, eller fara bort osv så kommer vi ju inte träffas så ofta nu i sommar så det blir verkligen att ta vara på tillfällena nu! blir nog inget mer inlägg ikv, vi hörs imorgon TJING!

något som jag har på mig oftast varje dag, och som är mitt favoritplagg är min morgonrock♥

sry för cp-bilder!!!!!!

Trailers

Här är 2 filmer(trailers) som den andra gruppen har gjort, dom som haft film denna termin.
riktigt duktiga var ni!



Hjälp om kläder

idag har skoldagen faktiskt varit jobbig.. det var så kallt utomhus så vi satt mest inne och väntade på att få sluta och det är riktigt långtråkigt... iaf så behöver jag eran hjälp nu igen!

det verkar ju inte bli så bra väder på onsdag när jag har skolavslutning så jag funderar på vad jag ska ha..



och om det blir fint väder endå så funderar jag på att använda denna volangklänning


men jag vill inte heller vara för uppklädd, så jag vet inte heller vad jag ska ha för skor på den här outfitten(haha).  vad tycker ni? hjälp mig!♥ kommentera please! för jag har ingen fantasi gällande kläder.

skriver senare TJING!


last night and today

igårkväll var jag med sofia och filippa. vi pratade och kollade utomlandsresor på datorn. dom for vid 10. sen såg jag lite på tv och vid 11 gick jag och la mig men somnade ganska sent endå..

idag är det måndag och det är anderstorpsdagen på skolan. och jag kommer att blotta min stjärt inför hela skolan men det är inte mitt fel att min tunika är för kort... nu ska jag borsta tänderna och sen ta cykeln och dra mig mot skolan. see you! TJING!

jag har fina vänner♥ dock väldigt sega;)

Resultatet

det var så svårt att få en bra bild...
jag använde alltså en blond färg och endå blev det mörkare.. weird. så nu är jag typ brunett igen! fast jag tror faktiskt att jag vill göra slingor också(A) satan så mkt pengar jag lägger ut på mitt hår...



jag tycker faktiskt att det är ganska stor skillnad sen innan. det är inte alls lika orange, och så blev det mörkare. jag är faktiskt nöjd!

ny hårfärg!

Min syster hann färga mitt hår endå! Jag hade köpt färgen "Mood, ljus askblond, nr 4". när jag hade i färgen var håret typ svart! resultatet får ni se senare ikv... to be continued..



Nu ska jag se reprisen av greys anatomy som jag missade i onsdags! TJING!

6 Juni Sveriges Nationaldag

godmorgon!!
igårkväll var jag med arvid, vi såg valentines day och ladder 49. sen vid 12-tiden drog vi till johan i typ en timma där det var mer folk. imorse vaknade vi typ vid 11 nångång, åt frukost, duschade och sen for jag hem.

idag skulle egentligen karolina färga mitt hår men hon låg och sov så jag fick inte tag på henne... och min syster ska festa så hon kan inte heller färga mitt hår.. och jag kan säga att det behövs, för min utväxt är grotesk. menmen.. jag har ingenaning om vad jag ska göra idag. imorgon är det iaf anderstorpsdagen och då ska våran klass springa runt med kameror och fota allt som händer. skriver senare, TJING!!!

HAHA tänk att detta var för exakt ett år sen idag!!! nu har vi känt varandra i ett år brudar!


last night

idag har jag sett filmen "starstruck" men det är en sån film som man ser när man var 12 år. alltså var den inte så bra. ikv ska jag vara med arvid, vi ska nog bara mysa på.

igår var jag med några brudar. vi var hemma hos sofia, lyssnade på musik, pratade och hade kul! avslutade kvällen på max. och for hem vid 1 tiden.

var tvungen att sudda ut mitt face...


bad day

just nu ööööser det ner regn!!!! ingen rolig dag alls... ska lägga mig vid tvn och se film. skriver om gårdagen senare! TJING!

sommar.. sommar.. SOMMAR

jag glömmer bort bloggen, kan det bero på att det börjar bli sommar?

igårkväll satt jag och mamma uppe läääänge och såg våra himla serier hihi. idag har skolan gått bra, engelska "redovisning" och kubbspel. sen gick jag ett tag på stan med juliab, länge sen man träffade henne så det var kul!

ikv ska jag vara med några flickor, vet inte riktigt vad vi ska göra men det blir nog awesome! ha en bra fredagskväll, TJING!


imorgon blir det nog att vara med min älskling♥


feriejobb!

idag när den gula bilen(postbilen) dök upp på vårat kvarter så sprang min moder ut i regnet till brevlådan och hämtade in posten. i den posthögen så låg ett brev till mig. från kommunen. jag förstod precis vad det var. FERIEJOBB! så det blev att öppna detta kuvert med förväntan... väl i kuvertet stod det att jag fått jobb på teknobalder, och min arbetsuppgift är att "ta emot besökare samt instruera och handleda besökare" ingenaning vad det betyder... jag jobbar första period 21/6-11/7 och jag jobbar dagtid. bra att jag fått jobb i sommar iaf!!!


LEDIG IDAG!!!!

igårkväll följde jag med arvid till hans kusin i någon timma. sen drog jag vidare och spelade brännboll med några i min klass och några andra. sen cyklade vi vidare till älven och gjorde en brasa. dock hann jag inte vara där så länge för mamma kom och hämtade mig.
idag har jag kollat på en film "mr 73" den var annorlunda, svår förstådd, osv men den var endå ganska bra. sen for jag och gjorde synundersökning för att få övningsköra och det klarade jag galant!

bilder från igår, säg till om ni vill att jag ska ta bort någon!








svamp

efter skolan for jag till folkparken med några klasskamrater och kollade på när dom målade grafitti (visst heter det så?) sen for jag hem och åt pizza till middag, mums!





Söker du barnvakt?

Godmorgon! vaknade typ för 30 min sen. så jag sitter här nyduschad. snart ska jag gå och göra mig klar, och sen vid 11-12 tiden ska jag laga lunch. eller ja, klockan 12 måste jag börja cykla till skolan. har ju bara en lektion idag så jag slutar vid 2-tiden.

hehe vill ni veta något som jag gjorde igår... det är typ pinsamt, men vad gör man inte för lite stålar;) jag gick runt i lägenheter vid mitt område och hedde fast såna här "barnvakts jobb lappar", tkr faktiskt att det var en bra idé av mig! jag älskar barn och tycker att det är jätte kul att ta hand om dom. nu får vi bara hålla tummarna på att det är någon som hör av sig!(dock ingen peddogubbe..)


JUNI

imorgon har jag en lektion, mdk.
på torsdag är jag ledig.
på fredag har jag 3 lektioner, engelska, mdk, idrott. börjar halv 9 och slutar 12.
fredagkväll???
lördag???
söndag???
på måndag har vi anderstorpsdagen och vi i klassen ska bara gå runt och fota.
på tisdag har vi inga lektioner, dock betygsnack på morgonen.
onsdag, SKOLAVSLUTNING!!!

inte mkt kvar nu alltså!

sitter just nu och ser ugly betty och sen ska jag se dh och cougar town. ikv behöver jag inte sova tidigt för jag börjar halv 1 imorgon!

(tog bort bilden)


gräs

idag har skoldagen varit lugn. just nu ligger jag ute på gräset på en filt, läser bloggar, lyssnar på musik och äter rabarberpaj med vaniljsås, mums. idag ska jag försöka städa och se dh. imorgon börjar jag halv 1, satan så skönt! nu börjar jag få ont i nacken, skriver senare, TJING!

just nu. dålig bild, pga motljus



going to school

igårkväll kom arvid hit, jag tvingade honom att se top model med mig. sen gick vi en promenad till campingen och så la vi oss i gungan och pratade. jag var emo för att jag inte har något jobb i sommar, men det kan det faktiskt bli ändring på;) nu ska jag cykla till skolan, för jag börjar om 40 min. vi har idrott, mentorstid och sen medieproduktion(ska snacka betyg). vi hörs igen efter skolan!


RSS 2.0