vill utomlands!

allt jag vill är att bara få ta en vecka utomlands med några vänner. hade varit så otroligt underbart! blir så sur på mamma... jag får typ inte ens fara till sthlm med vänner... bara 11 månader kvar... bara...


Sommar-lista

Det här ska jag ha hunnit göra innan sommaren är slut!

[ ] stadsfesten
[ ] trästocks festivalen
[ ] PDOL
[ ] vara ute en hel natt
[ ] tälta
[ ] sova ute en hel natt (utan tält, husvagn m.m)
[ ] nakenbad
[ ] stugan
[ ] ett år med arvid♥ (21 juli)
[ ] vara brunare än arvid
[ ] bada i falkträsket
[ ] bada i boviken
[ ] bada på vitbergsbadet
[ ] "ragga" på norskar på campingen
[ ] åka gummibåt i älven
[ ] vattenkrig
[ ] äta bergsby-glass
[ ] lära "känna" minst 10 personer

kommer säkert fylla på listan, det här är allt jag kommer på just nu!

plus/minus

PLUS
ledig på torsdag!
sommarlov om typ en vecka!
vi får ju studiebidrag även i juni, har alltid trott att det bara var tills maj!

MINUS
inget sommarjobb..
hade kunnat vara bättre väder..
tvn här uppe är sönder..
mitt rum ser ut som ett helvete, men jag orkar inte städa..
kommer sakna min klass under sommarlovet..

nu kommer jag inte på något mer. hmm ska kanske göra en lista på saker jag ska göra i sommar också??? det ska jag göra!!! hörs snart igen då!

stadsfesten i somras! det var när tomas ledin uppträdde!


måndag

godmorgon!
 jag har redan hunnit vara i skolan, och kommit hem och ätit lunch. på vägen hem från skolan så träffade jag på julia och cecilia, dom skulle cykla till boviken och så hade cissis cykel fått punka. så jag gjorde dagens goda gärning och lånade ut min cykel till henne.
nu ska jag läsa bloggar och bara chilla!


ny design

ni har säkert också märkt att jag har gjort om min design. var så less att ha som man alltid brukar ha. så nu har jag bloggen i sidled och mig som bakrundsbild ist för en header. det här får duga tills jag orkar göra något bättre. annars så ser jag på bridget jones dagbok som går nu på 5an, och så äter jag gurka med dipp. funderar också på att plocka fram lite chips också hehe. sovgott så hörs vi imorgon!


Grattis mamma på mors-dag!

jag gav min mamma en liten present idag, för jag tyckte att hon var värd en liten sådan!


vi har alldeles nyss ätit efterrätt, rabarberpaj med vaniljsås, mums! nu ser jag på top model på 3an och sen blir det väl att se någon film.


design

fixade till filippas blogg lite, hoppas att hon blev nöjd för hon har inte sett än(A) klicka på bilden för att komma till hennes blogg!


söndag

igårkväll var jag med arvid, karolina och johan. vi for till maxi och köpte godis, såg armageddon och så tog vi en sväng till lekparken.
imorse vaknade jag och arvid halv 11, åt frukost och sen for vi till stan. idag har vi ätit kinamat till middag, mums! ikv ska jag inte göra någonting. eller nu ska jag försöka fixa filippas bloggdesign, skriver senare, TJING!


köp min skitsnygga klänning!

här är min ursnygga, men för stora klänning!


Vit klänning med spets, aldrig använd, strl 34/36
ord.pris: 249kr + frakt
mitt pris: 220kr (plus frakt om du inte bor i skellefteå) priset KANSKE kan förhandlas.

korsett

nu har mamma sytt in min korsett och det blev jättebra!!! den är så himla fin!
kommer snart att lägga in en bild på min "skolavslutningsklänning" och höra om någon vill köpa den av mig. vill sälja den pga att den var förstor men om ingen vill köpa den så får jag väl sy in den.

bild från igår.

converse

igår for jag till alicia, vi grillade, åt cheesecake och kladdkaka, tog en sväng till karamell tåget osvosv. det var riktigt trevligt!






köpte också ett par rosa converse av alicia för 200kr! betalade dock bara 100kr igår..

bakning

Har nyss hett in kladdkakan i ugnen, och om en halvtimma far jag mot alicias place!
ha en bra fredagskväll!

tonight!

ikv ska jag vara med julia, alicia och cecilia! vi ska fira alicia för att hon fyllde år i onsdags! vi ska fira det med grillat, efterrätter, massa prat osv. så det kommer nog att bli awesome!

borde egentligen gå och fixa till mig litegrann och baka en kladdkaka. så jag ska göra det nu, vi hörs senare ikv eller imorgon!

förra gången vi firade alicia! tänk att ett helt år har gått...

design

hehe ny design, men bara tillfällig! tycker att jag ser så kåt ut på headern och färgerna på bakrunden blev lite för mkt... kommer säkert att byta nu direkt!


bakrunder

igårkväll så for jag och arvid hem till honom. såg criminal minds och åt chips. gick och la oss. började skolan halv 9 idag. hade bara engelska och mdk. sen stannade jag och ida kvar ett tag på skolan och gjorde en extrauppgift åt en lärare (vilken snäll elev jag är!! hihi). sen såg vi "see you at... the club" dansföreställningen! den var riktigt bra! och sen tog jag bussen hem. var alltså hemma halv 3 medan jag hade kunnat vara hemma typ kl 11!?!?!?!

jag försökte igår att göra nått mönster till en bakrund, men det ser bara för mkt ut:S ge mig gärna tips!

Beställning

nu har det som jag beställt från gina kommit. och jag är så besviken... för på korsetter måste jag ha en mindre storlek för annars är den för stor runt midjan och när jag väl skulle beställa så tog dom slut i den storleken. så jag tänkte att det kanske är olika från korsetter till korsetter så jag beställde endå hem en i storleken som jag egentligen brukar ha. och nu när jag provade den så var den förstor runt midjan, annars var den bra.
beställde ju också en bandeau-bh och den var jättefin!

såå, vad ska jag göra? ska jag försöka sy in den? lämna den i garderoben och ta fram den om något år? försöka sälja den(har ju inte använt den)? lämna tillbaka och måsta betala ännu mer frakt? ge mig tips! snälla!♥ för den är ju ursnygg och jag vill verkligen ha den!


makaroner och korv

nu är skoldagen avklarad! har även hunnit laga makaroner och korv, och ätit upp det! skolan idag var lugn, på svenskan så lyssnade vi på våra lärare när dom berättade om deras resa till sydafrika. sen på engelskan gick vi igenom ett arbete. sen cyklade jag hem i det otroligt blåsiga vädret.


drar till skolan!

råkade snooza lite för mkt imorse så jag har haft riktigt stressigt nu på morgonen. så det blir mjukisar(aladdin-byxor) och bara puder idag, känns skönt. har endå bara 2 lektioner idag, svenska och engelska. börjar halv 10 och slutar kl 12. efter det så ska jag väl hem och sen ikv ska jag vara med min älskling! nu måste jag göra mig klar och sen cykla till skolan tjing!

haha sorry för dom usla bilderna, men det var inte lätt att ta kort själv. har min skitsnygga bikini under!

nytt linne

idag efter skolan så gick jag på stan med några i klassen. hittade ett fint grått strandlinne typ. sen gick vi på dallas och sen vidare till nordanå och kollade på frejas musikal. den var riktigt bra, duktigt people! sen drog vi till waynes ett litet tag och snackade, men hann sitta där i typ en kvart tills jag var tvungen att ta cykeln och fara hemåt för att se greys anatomy! nu ska jag sova, godnatt och så hörs vi imorgon TJING!

haha fick ingen fin/bra bild på linnet, men typ såhär ser det ut. VÄLDIGT uringat i "armhålorna"(?)

photoshop

Nu sitter jag på dagens första, sista och enda lektion! det vi skulle göra idag var att bli klara med våran presentation om lag och rätt. och vi vart klara förra lektionen så jag har suttit här för närvaron och lekt lite i photoshop.

hade typ tänkt att göra denna till en header men... jag orkar inte. och så blev den inge snygg... så jag får fixa något annat. tips?

såhär ser jag ut idag

just nu sitter jag och äter nudlar och mackor medan jag kollar på the biggest loser. känns som att man inte ska äta när man ser det programmet... kl 12 ska jag cykla till skolan och då har jag bara en lektion sen så slutar jag!

tänkte prova på något nytt..

made of

Godmorgon alla!
idag börjar jag halv 1 så det känns otroligt skönt! och så slutar jag typ 2. sedan så ska vi några brudar i klassen förhoppningsvis fara ut på äventyr haha.

på tal om förhoppningsvis... har ni märkt att jag brukar skriva/säga "förmodligtvis"? jag blandar nästan alltid ihop förmodligen och förhoppningsvis. men jag tror att jag har lärt mig det nu, för jag har inte sagt så på länge.

jag ser alltid så blond ut på webcam bilder, och brunett på digital/system kameran.


hörs ikv då! TJING!

tv-kväll

idag efter skolan for jag på stan. fick endast med mig en röd bh.
nu har också en massa människor fått veta sina feriejobb och jag är så nervös att jag inte har fått något jobb i sommar för jag har inte fått något brev än.. och jag måste verkligen ha ett jobb!

ikv så är det ju tv-kvällen så jag kommer mest att spendera min rumpa framför tvn och datorn tonight!

har inga nya bilder så detta får duga.

tisdag

- skulle fixa mitt hår snyggt med mkt volym.. det blev FÖR mkt volym och skitfult, passar inte i det, så mitt hår är bajs idag.
- det är dåligt väder, regnar..

+ har kort dag. börjar kl 11 och slutar vid 1 nångång typ.. (beror på om jag har medieproduktion eller inte)
+ bara 2 veckor till sommarlov
+ ugly betty, dh och cougar town ikv!

nu ska jag ta bussen till skolan, så vi hörs senare, TJING!


lejon kungen 2

idag vaknade jag upp hemma hos arvid. for hem och gjorde mig klar, sen drog jag till skolan halv 10. slutade kl 12, åt pizza och sen har jag varit med arvid. vi har typ suttit vid datorn hela dagen, jag har kollat runt på bloggar och kollat på kläder. ska nog beställa hem 3 saker ikv eller imorgon! nu så ska vi typ se lejon kungen 2. skriver senare TJING!

söta..

hos arvid

tjenis! sry för att jag inte skrivit idag. men jag följde med arvid till hans stuga och sen följde jag med honom hem. är även hos honom nu. vi har ätit pizza och sett på the wolfman, den var inte så bra... ska kanske sova hos honom också vi får se.. måste isf hem först och hämta bättre kläder eftersom att det typ ska regna imorgon..

skriver nog inge mer, jag skriver mkt mer imorgon, LOVAR! tjing!

shine for you


en låt som jag lyssnade mkt på för 2 sommrar sen!

det blev visst ett inlägg till trots allt. jag började kolla på bilder på datorn och kom på att efter sommaren ska jag fan beställa hem hur mkt bilder som helst, och göra en fotobok. hur kul som helst. hehe vet inte varför jag skriver det här inlägget??? kanske pga min helt otroliga uttråkighet...

lördag

alice in wonderland var riktigt bra, mkt fantasi haha. dock var den nästan lite för konstig för min smak. sen sov jag ett tag. såg slutet av sommar krysset, poppade popcorn, såg 27 dresses och just nu gör jag ingenting. är så otroligt uttråkad. längtar mest till imorgon då jag får vara med min arvid. har inte träffat honom sen i onsdags!
vet inte riktigt vad jag ska skriva mer.. hoppas ni haft en bra lördagskväll! sovgott puss♥

långt, rött hår med pannlugg, det vore något va?????? bild: alicia


alice in wonderland

det verkar visst bli en hemmakväll för min del men det känns endå skönt! dock långtråkigt... hade helst velat mysa med min pojkvän men icke går det...
nu ska jag se alice in wonderland, sen blir det väl att fortsätta se film, läsa bloggar och blogga.


bild: google

efterlyser

någon som har ett par såna här skor att sälja eller vet vars typ såna här skor finns att köpas????? alltså gladiatorskor med kilklack, det behöver ju inte direkt vara dessa från monki men... dock är min blogg inte så känd så jag lär väl endå inte få någon kommentar så detta är onödigt... aja, utifallatt


last night

igår hade jag en riktigt rolig kväll! vi hade som en liten picknick först, men när myggorna började komma så gick vi in mot stan och träffade människor. jag var hemma lite drygt halv 2.

idag har jag sett "dear john" och den var riktigt bra! fällde några tårar faktiskt... dock så trodde jag att den skulle vara lite bättre eftersom att jag hade så höga förväntningar på filmen pga att jag har hört att den var så otroligt bra.

jag har ingenaning om vad jag ska göra ikv... skulle egentligen på party men jag känner mig inte så taggad längre. det kanske blir en hemmakväll, aja vi får helt enkelt se!

bjuder på 2 bilder från igår, kommer säkert fler senare!


klänning

nu har min skolavslutningsklänning kommit!!! dock var den förstor... så vi ska försöka sy in ärmarna och lite på längden. annars var den jättefin! fast ja.. den var också lite genomskinlig.. hehe bara problem;)

sen ikv ska jag grilla med några brudar och det kommer nog bli hur mysigt som helst!!!! nu ska jag äta, sedan göra mig klar inför kvällen och sen ut! så vi hörs antingen ikväll eller imorgon TJING!

tagen imorse någon gång. ser typ blond ut...

news

nationella gick bättre än förväntat så det var ju bra! och ännu bättre är ju att jag inte har matte mer!!!!!!!
just nu äter jag lunch, och medan tänkte jag visa nya saker som jag köpt.


10 månader

tänkte bara skriva ett litet morgon inlägg. har just fixat mig och nu sitter jag och äter frukost. om 40 min ska jag börja cykla till skolan. har matte nationella direkt nu på morgonen... har också ont i huvudet... aja ska sluta klaga.

idag har även jag och min underbara pojkvän 10månader♥

sovgott!

nu har jag typ bestämt mig för hur jag ska göra med mitt hår. jag ska göra det liiiiiiite mörkare, och så får det bli. för jag vill verkligen inte vara "blond" för det passar inte mig. men det blir kanske slingor senare isf. nu ska jag se criminal minds, hörs imorgon TJING!

bild: aron

3 bilder från igår





nu har vi käkat middag. det blev lövbiff, pommes, beasås och vitlöksbröd, MUMS! ikv har jag ingenaning om vad jag ska göra. TJING!

varmt ute

idag har det typ varit alldeles för varmt!!!!! fast jag ska inte klaga, det är ju underbart!!!!! dock har jag knappt kunnat sola idag ju pga skola. det borde ju fan vara förbjudet att sitta inne i en skola och jobba när det är så underbart väder ute.

igår så for jag hem till karolina där även robia var. vi grillade och sen hade dom vattenkrig(kunde inte vara med pga att jag inte hade något "vapen" eller ombyte)!!! har massor med bilder som jag kan lägga ut om ett litet tag, måste bara lägga in dom på datorn.

kollade nyss på yr.no och det ser ut som att det kommer vara bra väder även imorgon! det hoppas jag verkligen. imorgon har vi också matte nationella som jag inte ser fram emot, för det kommer inte gå bra. det är inte precis mitt starkaste ämne.

lägger in bilder från igår snart, TJING!

hot tamale

förlåt för min uppdatering denna vecka men mina föräldrar har varit utomlands och jag har som sagt typ bott hos arvid. men nu blir uppdateringarna som vanligt igen=D tänkte bara slänga in ett inlägg innan jag far till skolan. TJING!

borta

är hos karolina just nu, skriver senare TJING!

5 of me

idag har jag fotat lite. ska gå och tömma diskmaskinen nu, skriver senare TJING!

dock så blev inte bilden så bra.. var lite svårt att placera ut sig själv.

NO MORE MATTE

igår efter hollywood fruarna så kom arvid och blev min sovpartner. imorse blev det typ ingen frukost för mackorna var mögliga... sen idag har jag haft skola.
fick veta på matten idag att vi bara har mattelektioner denna vecka, sen NO MORE MATTE!!!!!! så jäkulst skönt. dock så är det ju inte länge kvar tills vi slutar. nu har jag mpr så jag måste sluta, TJING!


väder

Hoppades på bra väder.. dock kan man inte få allt man vill ha..


something

har kollat runt på internet på en massa saker som jag vill beställa, men det typiska är ju att jag vill ha typ 2st saker från varje affär, så det blir dyrt med frakten isf... kanske någon som vill beställa med mig?

om jag har fett hår och inte hinner duscha(försovit mig) så är det nödlösning som gäller. tupera en massa, hårsprej, och sen göra det till en boll. tycker inte att håret ser lika fett ut då.


jag var också ute och solade lite idag, och lite färg tkr jag att jag har fått!


snart ska jag se top model 13, och sen hollywood fruarna. efter det så ska jag nog sova. TJING!

stop

jag orkar typ inte blogga längre. det är inte lika kul som det var förut. skriver kanske senare, tjing..

väntar

godmorgon! idag har jag endast 2 lektioner, så jag slutar kl 12 idag! great!!!! sen har jag ingenaning om vad jag ska göra... vi får helt enkelt se;)
just nu är jag hemma hos arvid och väntar på att jag ska fara till skolan. är helt risig idag men det skiter jag i. hörs senare TJING!

Grillning

igårkväll grillade jag, karolina, hanna, simone, sofie, linnea, sofia och filippa hemma hos hanna. riktigt mysigt! sen vid 12 drog jag och karolina hem till johan där även arvid var och så sov vi i johans husvagn. jag kan lova att jag inte sovit underbart inatt;) haha. sen idag har vi bara myst osv. just nu är jag hemma och väntar tills arvids träning slutar, då ska jag följa med honom hem och sova där. sry för dåligt update, det blir bättre på torsdag tror jag, för då "flyttar" jag tillbaka hem. skriver kanske senare TJING!











not at home

sry för dålig uppdatering. jag bor inte hemma just nu och jag vet inte riktigt när jag ska hem. har heller inte haft tillgång till dator.
iförrgår var jag med julia, cissi och alicia. vi pratade en massa och hade det mysigt. sen drog vi till sunnanå till megges powerlan. kom hem typ vid 1.
igår for jag på vårmässan sen följde jag med arvid hem. sen på kvällen var jag med karolina, johan och arvid, vi såg på film och gottade oss.
nu är jag hemma hos arvid och dagen är ännu oklar. skriver senare tjing!

crazy

just nu går jag omkring i huset med mina nelly-klackar (jag är så kär!) för eftersom att jag inte har riktigt använt dom än så tar jag typ alltid på mig dom hemma... patetiskt.. iaf nu ska jag dra till alicia för att umgås med henne, julia och cissi ikv! vi hörs senare eller imorgon.

som ett litet "sneak peak" på hur jag ser ut ikv. dock är flätan helt misslyckad.

bad update

jag har inga nya bilder, och har inget roligt att skriva. och då känns det så grymt tråkigt att blogga...
igår for vi iaf till johan och grillade. vid halv 12 for vi hem till arvid och duschade och sen drog vi hem till mig och sov. imorse vaknade jag kl 7... sen kunde jag inte somna om. då väntade jag 2 timmar på att arvid skulle vakna. vi åt frukost och sen drog vi hem till honom, vi såg "the dark knight" och så sov jag tills arvid var tvungen att fara till träningen. nu är jag hemma, vi ska snart äta middag. och ikv ska jag vara med julia, cecilia och alicia! skriver senare, TJING!

skönt med ledighet!

när jag kom hem från skolan så låg jag ute och solade i kanske 20 min, det var varmt och skönt! sen har jag bara sett på tv, suttit vid datorn och ätit middag. nu väntar jag på att arvid ska komma så att vi kan fara och grilla nångång!!! sover säkert över där också, så det lär nog inte bli någon mer uppdatering ikv. ha en bra onsdagskväll!

medan jag väl sitter här och lyssnar på när min syster letar musik så kan jag tipsa er om en jättebra internetsida som är typ som spotify och utan reklam! GROOVESHARK.COM rekomenderas! 

sötnos, älskar dig!


See you at... THE CLUB!

Jag vann iaf inte affisch-tävlingen, men det är lugnt! jag vart endå inte helt nöjd... sen så blev det en halv pizza till lunch idag pga att det var blodpudding på skolan. nu har vi MDK men jag är klar med mitt häfte så jag ska ta halv bussen in till stan nu och sen fara hem. ikv blir det att vara med älskling, karolina och johan. vi ska förhoppningsvis grilla! men mer om det senare, TJING!

min affisch!


nationella

hey people!
igår for jag till arvid och vi såg ugly betty, desperate housewives och cougar town. sen gick vi och la oss.
imorse vaknade vi och så kom jag på att jag inte hade sovmorgon pga nationella prov, så jag hade 10 minuter att bli klar för att hinna med bussen. jag hann iaf. vi har nyss haft matte nationella och det gick sådär.. jag hade ju inte förväntat mig bättre heller så det är lugnt. nu har vi medieproduktion och jag har just skrivit ut min affisch. nu kan jag inte skriva mer, utan jag skriver senare TJING!

bild från fotostudion i fredags........

tisdag

jag vill hitta på något nytt till bloggen, vara lite kreativ.. dock så hindrar min fantasi mig. det är fan svårt att blogga.. vill faktiskt att den ska vara rolig att läsa, för min skull också.

första dagen med mina nya tights gick dom sönder.. på ca 10 min. och så är jag gullig och köper wienerbröd till min pojkvän. dock är det en muta.. haha bara så att jag ska få se mina serier ikv!



skönt iaf att det är sista skoldagen imorgon! dock så är det matte nationella på morgonen.. men jag ska se på den positiva sidan, efter den här terminen kommer jag inte ha någon mer matte! jag ska ej läsa matte B för att jag knappt klarar matte A. nu ska jag sluta skriva... hörs senare, TJING!

affisch

Heey people! nu sitter jag på dagens sista lektion, jag slutar om 20 min. sen ska jag på stan och köpa gófika till min älskling till ikv då vi ska se min tjej-tvkväll!
vi håller just nu på att göra en affisch till dans2orna och min känns hur dålig som helst jämfört med marcus helt otroliga affisch... aja jag skriver mer senare eller imorgon, för jag ska sova hos älskling i natt. TJING!

bild på jenny och jag!

fulaste/snyggaste i garderoben

från mitt helt floppade "önske inlägg" så fick jag iaf en kommentar om att visa mitt fulaste plagg och mitt snyggaste.

det här måste vara det fulaste jag          jag vet inte riktigt vad det snyggaste jag har är...
äger. vet inte ens varför jag har             men min skolavslutningsklänning som jag hade
kvar det? kanske för att jag köpte          förra året ligger högt på listan!
det i sthlm för flera år sedan.
    

veckans

haha såhär ser mitt schema ut för veckan just nu...  vi är ju lediga från skolan torsdag och fredag så det ska bli riktigt härligt. men nationella i matte på onsdag kändes inte så pepp.


måndag

hej friends! sitter just nu framför tv och har tryckt i mig massor med ballerina kladdkaka hihi det är såååå gott.
som ni kanske ser har jag lagt till en sån där "fråga mig" knapp från bloggsvar, finns där man kan kommentera, så där kan ni ställa frågor till mig! dock vet jag inte hur länge det kommer att hålla(A)

2 bilder från min långpromenad igår.


Hachiko en vän för livet

ooh besöksrekord igår! riktigt kul och jag hoppas att ni stannar!
igårkväll tog jag en långpromenad i drygt en timma sen när jag kom hem såg jag "fever pitch" och den var faktiskt bättre än mina förväntningar! sen kom mamma hem från jobbet och då såg vi "hachiko - en vän för livet" och den var hur bra som helst! rekomenderas verkligen till er tjejer som älskar filmer som man gråter till hehe. jag fällde faktiskt några tårar..

jag ska bara fixa håret och sen är jag klar för skolan. har bara puder på mig eftersom att jag bara har en lektion idag så det har verkligen gått snabbt nu på morgonen. efter skolan vet jag inte riktigt vad som händer. men vi hörs senare! TJING!


söndags kväll

hehe mitt 6e inlägg idag.. rekord tror jag? men så kan det bli ibland. vissa dagar uppdatar jag ju inte alls så det här är ju bättre;)

ikv går det typ ingenting bra på tvn, så jag ska väl se fever pitch som går på 3an 21.00 om jag inte hittar något bättre på mammas dator. imorgon har jag endast en lektion så det ska bli skönt, men det känns jävligt onödigt... börjar 10.40 och slutar 12.00. sen imorgon så har jag ingenaning om vad jag ska göra, men det kan ju vara skönt det också. hoppas iaf på bra väder iaf så jag kan ligga ute och sola ett litet tag. sovgott kära läsare♥


nytt i menyn

som ni kanske ser så har jag lagt till lite nya saker i menyn. först en profilbild så man se hur jag ser ut, dock så ska den bytas, den är bara tillfällig pga att jag typ inte har några nya bilder på mig.. men det ska fixas! sen så har jag lagt till bilder på mina kameror och min mobil så man ser vad jag använder när jag fotar. det kanske är intressant att se. tkr jag iaf! aja, nu får det se ut såhär ett tag.


summer

Herregud vad jag är taggad på sommar nu! solen skiner, det är exakt en månad kvar till sommar!! det kommer gå så grymt fort dom här dagarna fram tills sommarlovet!

jag satt nyss och kollade priserna till pdol och dom enda jag vill se är lars och dead by april, och dom är på olika dagar och det är så grymt dyrt!! alla 3 dagar kostar 730kr, torsdag 250kr, fredag och lördag 330kr st. fast det ska nog endå gå bra, eftersom att jag inte ska se något band på stadsfesten... tyckte inte att det kommer så bra band dit iår...

herregud vad jag längtar! sommaren är det bästa som finns.


fota

åh, jag blev verkligen sugen på att ta en fotorunda men det känns så töntigt att gå runt med en kamera... aja vi får väl se!

en bild från sist jag var ute och fotade.

yeyy

hej igen! nu är jag hemma och har redan hunnit lägga mig ute och sola lite! fast dock i ca 5min.. molnen dök ju upp..
jag har ingenaning om vad jag ska göra idag/ikväll, chilla eller något sådant. har ni några tips på filmer?

en söt bild på sofia från i fredags!!

hos my lover

godmorgon!
imorse vaknade vi vid 10, gick upp och åt frukost samtidigt som vi såg en film the morgans något... nu sitter arvid och spelar nhl och jag sitter vid datorn och läser bloggar haha socialt... men. jag far hem vid 3 tiden nångång så då blir det bättre uppdatering! TJING!

liten arvid♥

myskväll ikväll igen!

idag var jag riktigt duktig! eftersom att mamma jobbade så lagade jag mat. hihi. sen GICK jag hem till arvid. vi for till maxi och köpte godis och chips. nu väntar vi på att "marley & jag" ska börja. sen sover jag här. det här blir sista inlägget för idag, vi hörs imorgon TJING!

Annars så fyller 2 helt otroliga flickor 17 år imorgon så grattis IDA och EVELINA!♥


hate

vissa verkar visst älska att göra livet surt för mig. varför blir dom då så förvånade när jag säger att jag inte tycker om dom? det kan dom ju få klura på...
nu drar jag till min älskling♥

från fotostudion i fredags


bilder från igår





idag har jag mest legat ute och solat, fått lite färg men mer ska det bli senare nångång! ikv ska jag bara mysa med älsklingen. vi hörs senare TJING!

saturday

Nu blir det bara ett snabbt inlägg utan bilder.
igår kom hanna, sofie, linnea, sofia och filippa hit. vi satt på våran altan, hade levande ljus på bordet, lyssnade på musik, pratade hela kvällen. det var riktigt mysigt! sen vid 12 nångång for allihopa och så kom arvid ist och gav mig sovsällskap. vi vaknade vid 10, åt frukost och såg "det regnar köttbullar" första halvan av filmen var bra, sen spårade det. sen for arvid och nu ska jag sola, TJING! hörs sen med bilder osv!

mat och b-rudar

vi har just ätit grillat! och nu sitter jag och väntar på resten av brudarna som ska komma:) jag skriver antingen senare ikväll eller imorgon, ha en bra fredagskväll!



fin gräsmatta vi har... grå och tråkig...

fredag. GRILLAT till middag!

igår for jag, syster och mamma ut och gick. och när vi väl var på moröbacke så kom jag på idén att fara till älskling. så då gick jag dit och spenderade en tv-kväll med honom. mysigt! sen drygt 10 så skjutsade han hem mig.
imorse började skoldagen med nationella engelska, hörförståelse... och det gick inte så värst bra.. sen efter det gick jag och gjorde klart mitt MDK-häfte. direkt när jag gjort klart det så var det ännu ett nationellt prov jag skulle göra, engelska läsförståelse, eftersom att jag missade den i tisdags när jag var sjuk. då missade jag även idrotten. då hade vi bara MPR kvar och då fotade vi! nu är jag hemma och jag är glad! allt känns bara underbart just nu, sommaren är på väg! har inga bilder på denna dator, lägger in senare! TJING!

New things... again

idag började jag halv 10 med svenska och engelska, sen hade jag sista lektionen matte. efter skolan gick jag på stan ett tag och jag fick med mig ett par tights, ett strandplagg och en volangklänning. nu är jag hemma och väntar på att maten ska bli klar! jag har ingenaning om vad som händer ikv... hörs sen TJING!


beachen 2010 here i come... not

Nu ska jag börja ett nytt liv!!!!!!!!!!!! äta nyttigare(bara skippa det mesta onyttigt hehe) och göra lite saker varje kväll innan jag ska sova. jag ska göra:

-100 vanliga situps
-50 situps på vardera sida (fattar ni hur jag menar?)
- 50 st på varje ben.
-50 "juck" grejen, så man tränar rumpan.
-plankan så länge jag orkar.

och sen kanske jag ökar. om jag håller det här(A) ska försöka fram tills sommaren! hehe önska mig lycka till...


redigering

jag brukar aldrig visa före och efter bilder när jag redigerat, så jag tänkte visa er nu. det enda jag har gjort är att "ljusa" upp bilden, använda kurvor och gråskala. så erkänn at jag inte redigerar mina bilder så mkt. jag ändrar ju som ingenting på mitt utséende. jag tkr bara att själva bilden blir så mkt snyggare med mer kontraster! och så ville jag ha bilden i svartvit eftersom att jag fortfarande inte är nöjd med min hårfärg... den är så orange, jag vill ha den mer grå!!


kärlek


hittade texten i en dikt på sofies blogg.

new bikini

skolan idag gick ganska trögt.. det känns som att skolan har nån sorts atmosfär som gör att man blir sjukare.. men iaf, efter skolan gick jag på stan ett litet tag. jag fick med mig en bikini. sen drog jag hem och jag har alldeles nyss ätit en halv ugns-pizza, mums! ikv så ska jag nog bara försöka bli HELT frisk och sen så ska jag se greys anatomy! skriver senare, TJING!

det dåliga med den här bikini-modellen på mig är att jag får inga bröst alls:O fast jaa, orka bry sig, arvid vet att jag har bröst:$ den andra bilden är vad jag har jobbat med idag på MDK:n. det är min framsida på min pärm!

onsdag

Godmorning sunshines!
imorse vaknade jag faktiskt tidigt även fast det blev sent igår... jag var uppe halv 9! jag har hunnit duscha, sminka mig, platta håret, klätt mig, ätit frukost osv. jag ska ta kvart i 12 bussen till skolan. idag har jag bara MDK och matte så det blir nog en lugn och skön dag! dock slutar jag ganska sent, 20 över 3... sen så ska jag nog gå ett tag på stan. ska försöka hitta en hårfärg, jeansleggings och kanske någon fin tröja eller så! vi hörs senare TJING! 

hemsk bild, och hemskt hår.. men typ sådär ljust men mer askigt vill jag ha!


it was a fun night

När vi ska fira alicia... the same as last year???? vad tycker ni brudar? kollade igenom alla bilder och blev tårögd:(

tonight

ikväll fick jag besök av min älskling! och det behövdes verkligen. fick också nyss veta att jag har sovmorgon imorgon till halv 1, HUR SKÖNT? och jag börjar faktiskt känna mig ganska frisk nu. är inte heller ett dugg trött även fast jag har varit vaken sen 2 inatt.. jag är helt enkelt en utomgjording eller något! så imorgon börjar jag halv 1 med MDK och sen matte och sen slutar jag, nice! sen på kvällen har jag ingenaning om vad jag ska göra, vi får helt enkelt se! SOVGOTT♥

min syster och hennes pojkvän tobias! dom har varit tsm i 3 år i augusti, helt sjukt... men roligt för dom=D


tomorrow

Visste ni att jag alltid väljer dagens kläder kvällen före?
Så nu har jag bestämt vad jag ska ha för kläder imorgon(måste vara frisk!!!) på skolan, och det ska verkligen vara en chill outfit.

-Basebolljackan, vitt långt linne, prickiga tights, och mina tygskor! hade verkligen velat prova ha mina nelly-klackar, men det känns nästan lite för fint/party för skolan...



ps. observera kon i min ficka! det var min 3-åriga syster som busade lite..
och ni ser glas/trä dörrarna där bak? hatar dom.. gud så läskiga när man ser skräckfilmer.. det är alltså dörrarna till vårt vardagsrum.
och skulle ni kanske vilja se mer av mitt hus? kan ju vara lite intressant för er som aldrig varit här. kommentera!

at home

det blev ingen skola för mig idag! har varit så uttråkad hela dagen eftersom att jag har varit vaken ända sen 2 inatt, så vid 12 tiden idag så kändes det som att jag skulle gå och lägga mig... hm.. menmen jag har då iaf inte sovit något idag utan jag har sett 3 filmer alvin och gänget 2, 10 orsaker att hata dig och den där percy jackson... resten av tiden har jag suttit vid datorn eller bara suttit och stirrat in i väggen. roligt liv, ja jag vet...

ikv så kanske arvid tar sig en sväng förbi här, får hoppas det, saknar honom! och på tal om honom... idag har jag varit så konstig pga att jag är sjuk och knappt sovit, så när han ville fara till skolan och inte komma till mig ist så började jag flänna????? även fast jag inte vill att han ska skolka eller så.. ville bara inte vara ensam hehe. nu är det mat, TJING!


hatar att vara sjuk

hej people... inatt har jag kanske kunnat sova 1 timma... har nyss tagit alvedon och ipren och tryckt i mig lite proviva(hatar det..).. jag vet inte om det blir någon skola för mig idag, fast jag vill inte missa nationella... men det kanske är lika bra att stanna hemma för jag har ju nästan 39 grader feber och knappt sovit något inatt..

jag vill bara mysa med min älskling♥

still sick..

bloggen har fått sig ett nytt utséende. fast kommer säkert ändra den snart igen haha!
Idag har jag som sagt varit sjuk. har knappt ätit något heller... hoppas bara på att jag är frisk imorgon! har ingen lust eller fantasi till att blogga, vi hörs imorgon TJING!♥

sjuk

inatt har jag haft 39 graders feber så jag har inte mått så bra eller sovit så bra. så jag stannade hemma från skolan idag. jag orkar verkligen inte skriva, jag har typ inga krafter kvar. TJING!

In my bag

vad jag har i handväskan just nu...

1. Vantar
2. Astma medicin
3. Handkräm
4. Handdesinfektion
5. Sminkväska
6. Extra trosor
7. Tamponger
8. Borste
9. Natt-tandställningen
10. Börs
11. Tandkräm
12. Läppglans/lypsyl
13. Lypsyl
14. Tandborste
15. Nagel-knipsare
16. Kapsylöppnare
17. Nycklar
18. Pennor
19. Sudd
20. Tuggumin

SHOES

sen jag skrev sist har jag hunnit se det senaste bella&tyra show, duscha, fota lite saker, osv.
på mitt helt floppade "önske inlägg" så fick jag en kommentar av att visa mina skor, så det har jag tänkt göra nu.

det här är som mina "finskor". jag har ju mina gamla, smutsiga tygskor och mina uggs men dom orkade jag inte fota!

Mina gladiatorsandaler som är nya för i år.
gladiator-klackar(ganska låga) som jag hade förra året på skolavslutningen.
högklackat med snören, köpte i vintras(ganska låga).
och mina nya favoriter!!!! nelly-skorna!!!! fast jag har ingenaning om när jag ska använda dom(a)


och sen så lånade jag ett par skor av sofie i fredags, och jag verkligen älskar dom!!! dom är ganska låga, det känns inte ens som att man går i klackar och så är dom skitsnygga! vill verkligen ha såna...

the road

igår hade jag besöksrekord på denna blogg! så det var kul att se.
igårkväll så for jag till arvid och vi for direkt till maxi för att köpa lördagsgodis hihi, sen så for vi till johan där även karolina var och så grillade vi! fast sen när det vart kallt så gick vi in och kollade på tvn. jag och arvid for hem vid 12 och sov. imorse vaknade vi vid 11. vi for hem till mig och hämtade en film "the road" sen åt vi frukost. vi har bara chillat idag. jag kom alldeles nyss hem och nu har jag tänkt hoppa in i duchen för jag känner mig så äcklig... vi hörs snart igen! ska bli bra uppdatering idag! ska iaf försöka... 


dåligt humör

är inte på bra humör idag.. så det får bli en bloggfri dag idag.
hade verkligen en toppenkväll igår! tack alla som var där!
nu ska jag dra till arvid och grilla med han, karolina och johan. ha en bra lördagskväll! tjing♥

RSS 2.0