PDOL!!

igår for jag till byske och var med massa folk.
IDAG SKA JAG TILL PITEÅ, det som jag har taggat till hela sommaren typ!
nu måste jag duscha, göra mig klar, äta, osvosv.
dock har jag ett litet problem, som förmodligen alla tjejer har... kläd och hårproblem.... jag funderar på att ha mitt rosa linne som jag hade på trästocks meeen jag vet inte vad jag ska ha till och det kanske blir lite kallt?
och det är fuktigt ute, kanske det blir regn också. så om jag har plattat hår kommer det bli äckliga "böjar" men om jag har lockigt så blir det typ också "böjar" hmm... svåra problem det här...
HÖRS IMORGON med allt smaskigt från idag!

have you ever been lonley

i onsdags var det tjejkväll och det var riktigt roligt och mysigt. vi snackade typ hela kvällen, iaf tills jag for hem.
igår bilade familjen ner till övik för att kolla på ninas lägenhet, och ja, nu är det hennes, hon har skrivit på kontrakt, så om ca 3 veckor blir hon öviks-bo.
ikv så ska jag typ dra till byske. vi får helt enkelt se vad som händer!
imorgon blir det pdol, fyfan vad jag taggar!!!!

haha bild från trästocks..

det ska va' gött å leva...

igår var jag med amanda och lisa. vi hade tjejsnack och sånt roligt. for hem vid halv 1 tiden tror jag.
ikv ska det vara tjejkväll, det blir nog mysigt och roligt. har en dålig dag, så det blir perfekt.
imorgon ska vi upp tidigt för att sedan bila ner till övik, kolla på lägenhet, bila hem. skönt med typ 8 timmars bilfärd sammanlagt...

har inte visat en bild på mitt hår sen jag färgade det. blev inte så stor skillnad.

en räv

jag vet att ni älskar min otroligt bra uppdatering;)

i lördags så hade vi först förfest hemma hos amanda. sen så var det trästocks då igen. kom i säng vid 5 tiden.
sen nu i veckan kommer jag inte riktigt ihåg vad som hänt. ingenting "speciellt".
MEN på torsdag så befinner jag mig iaf i övik, för då ska vi kolla på systers lägenhet.

från i torsdags på trästocks!

fredag

satan vilken rolig kväll det var igår!!!!!
det började med att jag, sofie, sofia, filippa, fanny och anna förfestade hemma hos mig på min altan. sen drog vi vidare mot trästocks. träffade folk, dansade i tälten osvosv. ärligt talat så kommer jag inte riktigt ihåg så mkt, tiden bara flög iväg. imorse vaknade jag upp vid 11. kände att jag hade sår i handen och på halsen/hakan, vad fan har jag gjort??? haha.
ikväll så kör vi igen!! och inatt får jag förhoppningsvis sovsällskap!

lite bilder från igår








age is just a number

ikv blir det party och trästocks!! kör på en skön klädstil ikv, eftersom att vi typ skulle vara fina imorgon om jag hörde rätt. kvällen är inte riktigt planerad, så ni får höra allt smaskigt sen, TJING!


höst..

igår for jag med mamma till stan. fick med mig 2 linnen hem. när jag kommit hem blev det bara att byta om och sen springa till bussen för att fara till byske. jag och joakim spelade lite mariokart i hans husvagn, sen drog vi hem till krille och var med 4 till killar. vi spelade uno och snaggade krilles hår. sen drog vi tillbaka till joakim och såg på film. for vid 1 nångång.
ikv har jag varit på trästocksfestivalen. var där i totalt 8 timmar... såg band, var med kompisar, träffade folk osv.
märker verkligen att det börjar bli höst, det är kolsvart ute och jag hade 2 tjocktröjor ikv och jag frös endå! nu ska jag sova, TJING!

min läckra outfit som jag hade när vi skulle köra hem från boviken en kall kväll!

LYCKLIG

hm.. vad har hänt sen jag skrev sist?

igår for jag iaf med några people till falkträsket och hade trevligt!
sen for jag hem, duschade och gjorde mig klar. sen kom sofia, filippa, sofie, hanna och linnea hit. vi satt på min altan och snackade. sen for sofie, hanna, och filippa. och joakim kom ist. sofia for vid 12 nångång.
idag har jag sovit, sett tv och druckit kaffe. fyfan så trött jag har blivit, sover hela dagarna...
ikv så ska sofia och filippa komma hit. vi ska vara allmänt äckliga, äta gott, färga hår och se film! myskväll med 2 fantastiska brudar kan inte bli helt fel!
imorgon på dagen får vi se vad som händer.. sen på kvällen blir det nog att vara med joakim! TJING!!


bild från i går i falkträsket. tagen från felles facebook!

yesterday

igår så for vi i familjen +farmor till stackgrönnan och fikade.

direkt när jag kommit hem därifrån så hämtade arvidl upp mig och så for vi till sofia och sen drog vi med massa folk till boviken. det spelades fotboll, volleyboll, bad. osv! sen vid 1-2 tiden någongång drog vi till krysset och vid halv 3 skjutsade arvid hem mig.







bilder: sofia

taggad!


hur party-sugen blir man inte???? tagga trästocks till helgen!!!

igår for jag och tilda till boviken. sen efter ett litet tag kom även amanda och karin. vi pratade osv. sen drog vi hem till karin och såg harry potter, men jag hann inte se klart hela pga att jag var tvungen att fara hem pga en tråkig nyhet...
jag kan visa min "outfit" sen från igår när vi skulle köra moppe hem i kallt väder.... haha!!!!

the best

asså har jag världens bästa läsare eller inte? i think i do!

idag har internet legat nere, och jag tror att alla här i norrland vet varför så.
orkar inte riktigt skriva, har faktiskt inget att berätta! förutom att jag taggar trästocks som fan!!!!
vi hörs!

en bild från när vi badade i andreas jacuzzi.

svar på tal



bra att du vågar kommentera med ditt namn också?
för det första så har du ingenting med det här att göra. du ska inte lägga dig i! det här är mellan mig och arvid. både jag och arvid har gått vidare, vi är inte kära i varandra längre. och vem har sagt att det är fel att gå vidare fort? det är inget fel med det. och jag började inte "ragga", jag har träffat en person som fick mig att må så bra efter allt det här med arvid. han får mig att känna mig varm i kroppen igen, han får mig att le. och jag tycker att jag förtjänar det.

when my heart is weak, will you rescue me?

stadsfesten var underbar! kommer inte ihåg när jag hade så kul sist. det började med förfest och pizza hos amanda. sen drog vi vidare till stan. kom hem drygt 3 nångång.

igår cyklade jag och filippa till falket och solade och badade! sen vid 4-5 tiden drog vi hem till henne och käkade osv.
på kvällen for jag och sofia till andreas där även alexander var. vi badade jacuzzi, såg på tv osv.
idag så ska typ jag och filippa till stan. sen får vi se vad som händer!

gick också just in på apberget, för att kolla alla mina texter jag har skrivit i mina diarium. och HAHAHAHA fyfan... så rolig man var... kolla bara på några profilbilder jag hade:



ljus vs mörk

skriver om gårdagen ikväll eller imorgon!

men nu till något annat.. i need help again! har börjat få en jävla utväxt och jag tycker inte att det är så fint.. och jag undrar om jag ska fortsätta att vara ljusbrun eller bli mörkhårig igen?


inte den bästa bilden med mörkt hår.. men den får duga. var tvungen att leta rätt på någon i bloggen för att jag sitter vid mammas dator, och det var den enda jag hittade.

på tal om att kolla igenom bloggen. jag har lust att byta blogg... hela den här bloggen har typ handlat om arvid och jag vill lägga honom bakom mig nu. vad tycker ni om den saken också?

stadsfesten!

jaa bloggen kommer ju inte precis i första hand nu på sommaren. så uppdateringen kommer att få lida. jag kommer att skriva lite då och då när jag har tid. men jag är tillbaka som vanligt till hösten!!

i torsdags så var jag ju som sagt med joakim och krille. vi var på stadsfesten, åkte karuseller och träffade folk. vid 11-12 tiden så for vi hem till mig. och sen fick dom hämtning.
igår så var det sista dagen på jobbet, kändes faktiskt tråkigt... sen på kvällen var jag med sofia och filippa. vi drog på stadsfesten och träffade folk osv.
ikv ska jag umgås med folk. vi ska förfesta hos en kompis och sen drar vi vidare till stadsfesten! kommer bli en så jävla awesome kväll!


haha...

när vi var på max balkong och såg europe!

tonight

igår efter jobbet så blev det att skynda hem för att göra mig klar och sedan cykla tillbaka till stan för att ta bussen till byske! vi spelade volleyboll, grillade, såg film osv. var en riktigt rolig och mysig kväll!
ikväll ska jag vara med joakim och krille. vi ska på stadsfesten, sen vet jag inte riktigt vad som händer. vi får helt enkelt se, TJING!

hello there

idag på jobbet så hade vi inga gäster.. så vi spelade kort och såg rädda willy! ganska jobbigt jobb jag har va;)?
nu snart ska jag fara och övningsköra med pappa, sen vet jag inte riktigt vad som händer.
imorgon så ska jag förhoppningsvis till byske och umgås med folk! det blir nog awesome!

jag och eric för några veckor sedan!

coca cola

idag har jobbet varit lugnt. hela förmiddagen spelade vi kort. sen efter lunch så fick vi gäster att ta hand om. nu så ska jag typ fara och bada med kompisar men jag vet inte riktigt hur det blir med det... vi får helt enkelt se. annars har jag ingenaning om vad jag ska göra idag/ikv!

2 bilder från igår!


today

idag så cyklade jag, hanna och filippa till falkträsket och badade!
ikv så var jag med filippa, arvidL och alle. vi åkte gummibåt i älven osv!
bilder kommer när jag fått dom av filippa!
nu måste jag sova för jag ska jobba imorgon, TJING!

byske-kväll

har just kommit hem från en kväll i byske! har varit med lisa och ewe och en del pojkar. det var riktigt roligt! vi spelade volleyboll, såg skräckfilm och badade i havet!
nu ska jag se film, vi hörs!


hard

det är så jäkla tungt. mest när jag är själv. klarar inte av att vara ensam..

fredag

iförrgår kväll var jag med filippa, sofia, hanna, arvidL och alle. vi var på campingen. men jag avrt tvungen att fara halv 11 pga att jag skulle jobba dagen efter.
igår jobbade jag. vi hade massor med gäster så det var kul. sen träffade jag arvid och pratade lite med honom. sen såg jag film med mamma hela kvällen.
idag börjar jobbet kl 9. sedan får vi se vad som händer!

RSS 2.0